Categorized | Social

Citeşte zilnic Oradea Press şi poţi merge GRATUIT la Filarmonică

După cum ştiţi deja, portalul de ştiri Oradea Press în colaboarare cu Filarmonica de Stat din Oradea organizează un concurs special pentru cei care iubesc muzica de calitate. Trebuie doar să răspundeţi la o întrebare, să o trimiteţi pe adresa de e-mail concurs@oradeapress.ro şi noi vă rezervăm un loc pentru următorul concert al Filarmonicii. Atenţie! Doar primul răspuns trimis va câştiga, aşa că… noi vă sfătuim să vă grăbiţi.

Faptul că Oradea Press a ales să colaboreze cu Filarmonica de Stat din Oradea pentru acest concurs, nu este o întâmplare. Dacă vă uitaţi cu atenţie pe coloana de pe prima pagină a portalului nostru, puteţi observa că unul dintre cele mai citite materiale este programul Filarmonicii de Stat din Oradea. Asta înseamnă, pe de o parte că oamenii care au decis să ne citească zilnic (lucru pentru care le mulţumim) sunt oameni de calitate (în afara programului de la Filarmonică, pe un loc fruntaş se află şi programul Teatrului de Stat din Oradea), iar pe de altă parte că sunt interesaţi de concertele pe care Filarmonica de Stat le oferă.

Tocmai de aceea ne-am decis să organizăm un concurs special prin intermediul căruia să oferim în fiecare săptămână câte un bilet la concertul Filarmonicii. Îi mulţumim pe această cale directorului Todor Albert care ne sprijină în acest demers. Doritorii sunt rugaţi să răspundă la o întrebare legată de concertul din săptămâna respectivă de la Filarmonică şi în funcţie de răspunsul dat şi de rapiditatea cu care ne trimit e-mailul vor fi premiaţi.

E-mailul trebuie să conţină pe lângă numele şi prenumele (adevărat) al participantului şi un număr de telefon la care acesta să poată fi contactat. Cei care au câştigat deja un bilet, nu mai pot participa la concurs decât în viitoarea stagiune.

Întrebarea pentru concertul de joi 28.10.2010 este următoarea:

Câţi ani se împlinesc în 2010 de la naşterea compozitorului francez Amédée-Ernest Chausson?

Răspundeţi cât mai repede la această întrebare la adresa de e-mail concurs@oradeapress.ro şi puteţi merge GRATUIT la concertul de joi, 28 octombrie, 2010. Programul îl puteţi consulta AICI.

This post was written by:

- who has written 4420 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult