Categorized | Social

La Oradea, continuă plantările de toamnă

Săptămâna trecută, voluntarii de la Primăria municipiului Oradea împreună cu elevii şi profesorii de la două licee din municipiu au plantat 230 de frasini şi paltini. Săptămâna aceasta se anunţă noi plantări, municipalitatea susţinând că are în plan alţi 670 de arbori.

Voluntarii Primăriei municipiului Oradea împreună cu elevi şi profesori de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi Colegiul Economic „Partenie Cosma” au participat vineri, 22 octombrie 2010, la o nouă acţiune de plantări de arbori. Astfel, aceştia au plantat pe strada Umbrei intersecţie cu strada Ogorului, lângă Cartierul Europa, 230 de frasini şi paltini.

„Municipalitatea continuă şi în această săptămână acţiunile de plantări. În funcţie de condiţiile meteo, vor fi plantaţi 670 de arbori, în următoarele locaţii: str. Nufărului, lângă Campus, B-dul Decebal, lângă ANL, str. Sovata (miercuri, 27.10.10, ora 13:00), str. Ogorului (vineri, 29.10.10, ora 14.00)”

se precizează într-un comunicat remis de Primăria municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4362 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult