Categorized | Social

La Oradea, continuă plantările de toamnă

Săptămâna trecută, voluntarii de la Primăria municipiului Oradea împreună cu elevii şi profesorii de la două licee din municipiu au plantat 230 de frasini şi paltini. Săptămâna aceasta se anunţă noi plantări, municipalitatea susţinând că are în plan alţi 670 de arbori.

Voluntarii Primăriei municipiului Oradea împreună cu elevi şi profesori de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi Colegiul Economic „Partenie Cosma” au participat vineri, 22 octombrie 2010, la o nouă acţiune de plantări de arbori. Astfel, aceştia au plantat pe strada Umbrei intersecţie cu strada Ogorului, lângă Cartierul Europa, 230 de frasini şi paltini.

„Municipalitatea continuă şi în această săptămână acţiunile de plantări. În funcţie de condiţiile meteo, vor fi plantaţi 670 de arbori, în următoarele locaţii: str. Nufărului, lângă Campus, B-dul Decebal, lângă ANL, str. Sovata (miercuri, 27.10.10, ora 13:00), str. Ogorului (vineri, 29.10.10, ora 14.00)”

se precizează într-un comunicat remis de Primăria municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult