Categorized | Social

Încă mai puteţi merge GRATUIT la concertul de joi al Filarmonicii din Oradea

După cum ştiţi deja, portalul de ştiri Oradea Press în colaboarare cu Filarmonica de Stat din Oradea organizează un concurs special pentru cei care iubesc muzica de calitate. Trebuie doar să răspundeţi la o întrebare, să o trimiteţi pe adresa de e-mail concurs@oradeapress.ro şi noi vă rezervăm un loc pentru următorul concert al Filarmonicii. Atenţie! Doar primul răspuns trimis va câştiga, aşa că… noi vă sfătuim să vă grăbiţi.

Faptul că Oradea Press a ales să colaboreze cu Filarmonica de Stat din Oradea pentru acest concurs, nu este o întâmplare.Dacă vă uitaţi cu atenţie pe coloana de pe prima pagină a portalului nostru, puteţi observa că unul dintre cele mai citite materiale este programul Filarmonicii de Stat din Oradea. Asta înseamnă, pe de o parte că oamenii care au decis să ne citească zilnic (lucru pentru care le mulţumim) sunt oameni de calitate (în afara programului de la Filarmonică, pe un loc fruntaş se află şi programul Teatrului de Stat din Oradea), iar pe de altă parte că sunt interesaţi de concertele pe care Filarmonica de Stat le oferă.

Tocmai de aceea ne-am decis să organizăm un concurs special prin intermediul căruia să oferim în fiecare săptămână câte un bilet la concertul Filarmonicii. Îi mulţumim pe această cale directorului Todor Albert care ne sprijină în acest demers. Doritorii sunt rugaţi să răspundă la o întrebare legată de concertul din săptămâna respectivă de la Filarmonică şi în funcţie de răspunsul dat şi de rapiditatea cu care ne trimit e-mailul vor fi premiaţi.

E-mailul trebuie să conţină pe lângă numele şi prenumele (adevărat) al participantului şi un număr de telefon la care acesta să poată fi contactat. Cei care au câştigat deja un bilet, nu mai pot participa la concurs decât în viitoarea stagiune.

Întrebarea pentru concertul de joi 28.10.2010 este următoarea:

Câţi ani se împlinesc în 2010 de la naşterea compozitorului francez Amédée-Ernest Chausson?

Răspundeţi cât mai repede la această întrebare la adresa de e-mail concurs@oradeapress.ro şi puteţi merge GRATUIT la concertul de joi, 28 octombrie, 2010. Programul îl puteţi consulta AICI.

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Încă mai puteţi merge GRATUIT la concertul de joi al Filarmonicii din Oradea”

  1. Alin Cristea spune:

    155 de ani de la nasterea lui Amédée-Ernest Chausson.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult