Categorized | Social

L-au prins la furat, din greşeală

Poliţiştii comunitari orădeni mai au şi noroc. Luni, 25 octombrie, aflându-se într-o patrulă de rutină, poliţiştii au depistat un cetăţean din Aleşd care voia să vândă 150 de kilograme de tablă. Până aici, nimic suspect, doar că, tabla respectivă era furată de pe conductele CET din Oradea.

Munca de poliţist comunitar nu este una deloc simplă, dar, în cele mai multe situaţii, perseverenţa în această muncă îţi poate aduce şi rezultate. Poliţiştii comunitari nu au reuşit să îl prindă pe infractor când „dezvelea conductele” pentru a fura tabla dar l-au „înhăţat” totuşi când voia să valorifice prada.

„În urma verificărilor periodice efectuate de agenţii Poliţiei Comunitare a Municipiului Oradea şi a patrulării în zonele pe unde traversează conductele de termoficare aparţinând CET Oradea, ieri, 25 octombrie 2010, a fost depistat un cetăţean din Aleşd, în timp ce valorifica aproximativ 150 kg tablă, la un depozit de fier vechi din municipiul Oradea.

Tabla a fost furată de pe conductele CET Oradea, de pe tronsonul dintre cartierele Dimitrie Cantemir şi Velenţa, paralel cu pârâul Peţa.

Din cercetările efectuate la faţa locului şi din declaraţia persoanei în cauză, a rezultat că acesta şi-a recunoscut fapta comisă, fiind predat Poliţiei Municipiului Oradea în vederea efectuării cercetărilor cu privire la infracţiunea comisă”

se arată într-un comunicat remis de Poliţia Comunitară.

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult