Categorized | Social

L-au prins la furat, din greşeală

Poliţiştii comunitari orădeni mai au şi noroc. Luni, 25 octombrie, aflându-se într-o patrulă de rutină, poliţiştii au depistat un cetăţean din Aleşd care voia să vândă 150 de kilograme de tablă. Până aici, nimic suspect, doar că, tabla respectivă era furată de pe conductele CET din Oradea.

Munca de poliţist comunitar nu este una deloc simplă, dar, în cele mai multe situaţii, perseverenţa în această muncă îţi poate aduce şi rezultate. Poliţiştii comunitari nu au reuşit să îl prindă pe infractor când „dezvelea conductele” pentru a fura tabla dar l-au „înhăţat” totuşi când voia să valorifice prada.

„În urma verificărilor periodice efectuate de agenţii Poliţiei Comunitare a Municipiului Oradea şi a patrulării în zonele pe unde traversează conductele de termoficare aparţinând CET Oradea, ieri, 25 octombrie 2010, a fost depistat un cetăţean din Aleşd, în timp ce valorifica aproximativ 150 kg tablă, la un depozit de fier vechi din municipiul Oradea.

Tabla a fost furată de pe conductele CET Oradea, de pe tronsonul dintre cartierele Dimitrie Cantemir şi Velenţa, paralel cu pârâul Peţa.

Din cercetările efectuate la faţa locului şi din declaraţia persoanei în cauză, a rezultat că acesta şi-a recunoscut fapta comisă, fiind predat Poliţiei Municipiului Oradea în vederea efectuării cercetărilor cu privire la infracţiunea comisă”

se arată într-un comunicat remis de Poliţia Comunitară.

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult