Categorized | Social

Căsniciile longevive premiate la Oradea

Primăria municipiului Oradea a organizat, la sfârşitul săptămânii, cea de-a patra premiere din anul 2010 a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi care au domiciliul stabil în municipiul Oradea.

Un număr de 52 cupluri care şi-au sărbătorit „Nunta De Aur” au fost  felicitate de primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, prin acordarea unei diplome de fidelitate însoţită de un premiu în bani, în valoare de 500 de lei.

„Este o mare onoare pentru municipalitatea orădeană să vă primească şi să vă felicite cu ocazia împlinirii a 50 de ani de căsnicie. Din partea administraţiei vă urez multă sănătate şi un sincer La Mulţi Ani!”

a menţionat Ilie Bolojan.

Totodată, în cadrul evenimentului municipalitatea a acordat un premiu, în baza hotărârii Consiliului Local nr. 867/2005, orădencei Tótka Erzsébet, care pe data de 23.10.2010, a împlinit onorabila vârstă de 100 de ani. Cuantumul acestui premiu este de 1.000 lei.

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult