Categorized | Social

O nouă săptămână, un nou bilet GRATUIT la Filarmonică

Săptămâna aceasta suntem decişi să oferim cel de-al şaselea bilet GRATUIT la Filarmonica de Stat din Oradea. Trebuie doar să răspundeţi corect la o întrebare, să o trimiteţi pe adresa de e-mail concurs@oradeapress.ro şi noi vă rezervăm un loc pentru următorul concert al Filarmonicii.

După cum, suntem convinşi, ştiţi deja, doritorii sunt rugaţi să răspundă la o întrebare legată de următorul concert al Filarmonicii şi în funcţie de răspunsul dat şi de rapiditatea cu care ne trimit e-mailul, vor fi premiaţi.

E-mailul trebuie să conţină pe lângă numele şi prenumele (adevărat) al participantului şi un număr de telefon la care acesta să poată fi contactat. Cei care au câştigat deja un bilet, nu mai pot participa la concurs decât în viitoarea stagiune.

Întrebarea pentru concertul de joi, 4.11.2010, este următoarea:

Cum se numeşte partea a II-a din Simfonia a III-a în Mi bemol major, op. 55 (Eroica) compusă de L. v. Beethoven?

Răspundeţi cât mai repede la această întrebare la adresa de e-mail concurs@oradeapress.ro şi puteţi merge GRATUIT la concertul de joi, 28 octombrie, 2010. Programul îl puteţi consulta AICI.

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult