Categorized | Social

Cadouri pentru copiii de la „Centrul de îngrijire de zi Oradea”

Copiii de vârstă şcolară din cadrul „Centrului de îngrijire de zi Oradea” au primit vizita unui grup de elevi de la Liceul Teologic Baptist „Emanuel”.  Aceştia au fost însoţiţi de profesoara Iştoc Ramona, în cadrul acţiunii „Să ne cunoaştem şi să ne facem prieteni” intermediată de consilierul municipal Florica Cherecheş, preşedintele Comisiei pentru Muncă, Sănătate, Familie, Protecţie Socială şi Protecţia Copilului.

Scopul vizitei a fost unul de socializare şi relaţionare, elevii liceului oferindu-le pachete cadou copiilor de vârstă şcolară din Centrul de zi. Copiii de la Centrul de zi le-au oferit la rândul lor, elevilor, obiecte decorative de toamnă, personalizate şi confecţionate de aceştia sub îndrumarea educatorilor.

În cadrul acestei acţiuni, copiii din centru au pregătit un program de activităţi distractive, recreative şi de socializare, pe care l-au desfăşurat împreună cu elevii liceului. Copiii au fost bucuroşi şi entuziasmaţi de vizita făcută de elevi, urmând ca pe viitor să se organizeze şi alte activităţi comune, în colaborare cu Liceul Teologic Baptist „Emanuel”.

„Centrul de îngrijire de zi” este un serviciu pentru protecţia copilului, aflat în subordinea Consiliului Local al Municipiului Oradea, a cărui misiune este de a preveni abandonul şi instituţionalizarea copiilor, prin asigurarea, pe timpul zilei a unor activităţi de îngrijire, educaţie, recreere, socializare, consiliere, dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă, orientare şcolară şi profesională pentru copii, cât şi a unor activităţi de sprijin, consiliere, educare pentru părinţi sau reprezentanţii legali.

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult