Categorized | Oradea

Octombrie, o lună agitată pentru Ioan Mang în Senatul României

Ioan Mang a dat publicităţii marţi, 02.11.2010, un raport de activitate parlamentară pentru luna octombrie a anului în curs. Ţinând cont că în lunile trecute nu s-a întâmplat acest lucru, am putea concluziona că luna care tocmai s-a încheiat, a fost una agitată pentru senatorul social-democrat. Gestul merită totuşi apreciat şi ar trebui să fie un exemplu pentru colegii săi din celelalte partide despre a căror activitate ar merita să ştim şi noi, cei care i-am votat, mai multe.

Conform raportului remis opiniei publice, în Comisia de învăţământ, ştiinţă şi sport, din care şi Ioan Mang face parte, cea mai importantă activitate a fost continuarea dezbaterilor pe marginea Legii Educaţiei Naţionale, activitate suspendată după anunţul Guvernului privind asumarea răspunderii pe această lege.

„Alte două acte normative importante aflate pe agenda Comisiei au fost: 1) Ordonanţa de Urgenţă nr. 77/2010 privind unele măsuri în domeniul tineretului şi sportului ce viza valorificarea bunurilor imobile aflate în administrarea Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret;

şi 2) Ordonanţa de Urgenţă nr. 79/2010 pentru modificarea unor acte normative din domeniul cercetării care propunea sistarea finanţării de la bugetul de stat pentru Academia de Ştiinţe Tehnice din România, Academia Oamenilor de Ştiinţă din România şi Academia de Ştiinţe Medicale. OUG 77/2010 a fost adoptată de plenul Senatului cu amendamentele propuse de Comisie, în timp ce OUG 79/2010, la propunerea Comisiei, a fost respinsă de plenul Senatului”

se precizează în raport.

Ioan mang a avut în octombrie 4 declaraţii politice, 8 întrebări adresate miniştrilor Cabinetului Boc, 2 interpelări adresate primului ministru şi 12 luări de cuvânt în plenul Senatului. În plus senatorul se poate lăuda că în cursul aceleiaşi luni a avut întâlniri cu cetăţenii şi a organizat audienţe în localităţile: Beiuş, Abram, Sânnicolau Român şi Oradea – în cartierul Rogerius, zona Transilvaniei – Parcul Magnoliei şi zona Decebal – Sovata.

Mai multe informaţii despre activitatea lui Ioan Mang găsiţi AICI.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult