Categorized | Social

De sâmbătă, circulaţia pe strada Iuliu Maniu reintră în normal

Începută în luna iunie a acestui an, reabilitarea străzii Iuliu Maniu se apropie de final. Lucrarea, în valoare de aproximativ 1.347.713 lei, se va finalize oficial mâine, urmând ca în perioada următoare să se realizeze marcajele rutiere.

În cursul zilei de vineri, 12 noiembrie 2010, executantul S.C. Drumuri Orăşeneşti va turna ultimul strat de asfalt pe partea carosabilă a străzii, pe tronsonul Jean Calvin – B-dul Decebal, urmând ca, începând de mâine după-masă, circulaţia să se desfăşoare în condiţii normale pe toată strada Iuliu Maniu (B-dul. Decebal – Avram Iancu).

În perioada următoare, se vor realiza marcajele rutiere şi semnalizarea rutieră. Totodată, se vor finaliza şi lucrările de amenajare a trotuarelor.

Valoarea totală a lucrărilor este de 1.347.713 lei, fără TVA.

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult