Categorized | Social

Dacă aruncaţi gunoiul pe unde vă taie capul, s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu poliţiştii comunitari

Deşi au fost informaţi, prin intermediul unei campanii de anvergură, cu privire la amenzile pe care le pot căpăta în cazul în care nu păstrează curăţenia în oraş, unii orădeni continuă să arunce gunoiul pe unde îi taie capul. Poliţiştii comunitari le atrage atenţia, că gestul lor nu face rău doar oraşului în care trăiesc ci le poate face rău şi propriului buzunar.

Conform municipalităţii orădene, în perioada 8 – 12 noiembrie 2010, agenţii Poliţiei Comunitare au fost prezenţi în zonele aglomerate ale oraşului pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice.

„Agenţii comunitari au întreprins măsuri de constatare şi sancţionare a persoanelor care nu respectă regulile de curăţenie. Astfel, au fost sancţionate 2 persoane pentru că au aruncat în staţiile de tramvai sau autobuz, pe trotuare, parcuri sau alte locuri publice, resturi de ţigari ori alte deşeuri menajere.

Totodată, au fost sancţionate 9 persoane pentru parcarea autoturismelor pe spaţiul vedre, cu amendă contravenţională în valoare de 1.800 lei. De asemenea, agenţii comunitari au blocat 28 de autoturisme parcate neregulamentar.

Un număr de 14 persoane au fost surpinse şi sancţionate deoarece au traversat neregulamentar B-dul Dacia, călcând scuarul ce delimitează cele 2 benzi de circulaţie şi deteriorând spaţiul verde recent amenajat.

Politia Comunitara Oradea reaminteşte numerele de telefon la care cetăţenii pot apela: 0259.969 – Dispecerat sau 0800800518 telefonul verde”

se precizează într-un comunicat remis de municipalitate.

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult