Categorized | Sport

FC Bihor trece de Mureşul Deva şi se apropie la 2 puncte de lider

Echipa bihoreană şi-a făcut singură uşor meciul înscriind încă din debutul partidei, minutul şase. S-a apărat apoi cu îndârjire aşteptând momentul prielnic pentru a puncta şi a rezolvat meciul Nu au avut mult de aşteptat pentru că în minutul 42 Mărkuş a marcat pentru a doua oară rezolvând problema echipei câştigătoare.

Cel mai în formă jucătoar al bihorenilor a fost atacantul Mărkuş care a înscris şi miercuri în meciul selecţionatei U 19 a României cu Elveţia. În faţa a aproximativ 1.000 de spectatori, Mărkuş a reuşit deschiderea scorului în urma unei lovituri libere executate de Deaconescu, în minutul şase.

În minutul 17, încurajaţi de retragerea în defensivă a orădenilor, Cinghină l-a pus la grea încercare pe Fildan, şutând puternic din 8 metri, dar portarul şi-a făcut datoria respingând mingea. Aceasta a ajuns la Gârlă care, cu puţin noroc ar fi putut egala, dar mingea a trecut la câţiva centrimetri de poartă.

Treziţi din letargie şi conştientizând că golul marcat nu le este de ajuns, orădenii au reacţionat prin Chiş care a trimis o pasă de 30 de metri spre Mărkuş care a înscris pentru a doua oară.

În repriza a doua FC Bihor a practicat un joc exact apărându-se cu curaj în faţa Mureşului care s-a precipitat de multe ori din dorinţa de a înscrie. Meciul s-a terminat şi FC Bihor a acumulat 23 de puncte ajungând pe locul 3 la două puncte de liderul CS Mioveni.

Caseta tehnică


FC Bihor – CS Mureşul Deva 2-0 (2-0)

Stadion Iuliu Bodola din Oradea; spectatori 1.000

A marcat: Mărkuş (minutele 6 şi 42)

FC Bihor: Fildan – Oltean, Muscă, Deaconescu, Lupu – Chiş, Coroian (53 Danci), Sorian – Florean (37 Bîrza), Mărkuş (63 Popa Mădălin), Pop Florin

Antrenori: Gheorghe Ghiţ – Marius Marinău

CS Mureşul Deva: Pîrvu – Petelesc, Cîmpan, Dosan, Coca , Sătmar, Gîrlă (78 Dîrvan), Stan (75 Dan), Bogman (63 Furdean), Melcea, Cinghină

Antrenor: Gheorghe Barbu

Cartonaşe galbene: Danci, Bîrza, Deaconescu / Petelesc, Stan, Bogman

Arbitri: Gabriel Moceanu (Câmpia Turzii) – Ciocănea Ioan (Sibiu) şi Dragoş Bogdan (Făgăraş)

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult