Categorized | Social

Este oficial. Grupul Şcolar Andrei Şaguna va fi modernizat

Marţi 23 noiembrie 2010, primarul Ilie Bolojan a semnat la Cluj Napoca, contractul pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea Grupului Şcolar Andrei Şaguna din Oradea cu echipamente specifice.

Acest contract are în vedere reabilitarea, modernizarea şi dotarea unor corpuri de clădire şi a unor hale, asigurarea cu dotările necesare, dotarea cu echipamente specifice pentru instruirea practică desfăşurată în ateliere, creşterea numărului de laboratoare, precum şi reabilitarea grupurilor sanitare existente şi construirea unui grup sanitar pentru persoanele cu dizabilităţi.

„În urma realizării acestui proiect, Grupul Şcolar Andrei Şaguna va fi complet reabilitat, oferind condiţii de studiu foarte bune pentru cei care vor învăţa aici.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 12 luni, valoarea totală a proiectului este de 5.980.440, 78 lei inclusiv TVA, iar intensitatea ajutorului financiar nerambursabil de 94,5 %”

a spus primarul Ilie Bolojan.

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult