Categorized | Social

Orădenii care vor să călătorească în afara municipiului nu vor mai fi nevoiţi să meargă până la autogară

Sala „Traian Moşoiu” a Primăriei municipiului Oradea a găzduit marţi, 23 Noiembrie 2010, întâlnirea dintre reprezentanţi ai O.T.L. S.A, ai operatorilor de transport intrajudeţeni, Primăria Oradea, ARR, Poliţia municipiului şi Poliţia Comunitară, întâlnire patronată de primarul municipiului, Ilie Bolojan.

Tematica în discuţie a vizat aprobarea amenajării a cinci staţii intermediare cu posibilitatea asigurării conexiunii transportului intrajudeţean cu cel urban pe raza municipiului. În plus, s-a discutat şi acceptat necesitatea amenajării, propunându-se ca locaţie cap linie Nufărul, unei autogări. Noul regulament acceptat prevede ca fiecare din operatorii de transport intrajudeţean, pe lângă actuala autogară să utilizeze ca staţie intermediară strict pentru îmbarcare-debarcare, o singură staţie aleasă din cele cinci locaţii propuse, respectiv Pasaj Dacia, Gara Centrală, parcarea de pe str. Dobrogeanu Gherea, alveola de pe B-dul Decebal (lângă magazinul Livela) şi cap linie Nufărul.

„Prezenţa consistentă a operatorilor de transport la întâlnire a demonstrat că tematica pusă în discuţie este importantă şi de actualitate, aceasta fiind doar un prim pas în direcţia aprobării şi aplicării unui set de reguli în acord cu cei prezenţi cu respectarea cadrului legal care să aibă ca efect un transport de persoane la standarde de civilizaţie şi siguranţă”

se precizează într-un comunicat remis de O.T.L. S.A.

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult