Categorized | Social

Târg de jucării pentru cei mici la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea

Asociaţia Pro Bambini din Oradea organizează joi, 25 noiembrie, între orele 16:00 şi 17:00, în holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea, a doua editie a târgului de jucării cu strângere de fonduri destinate copiilor aflaţi în evidenţele Asociaţiei Pro Bambini.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, Şcoala cu clasele I-VIII ,,Nicolae Bălcescu”, Şcoala cu clasele I-VIII ,,Oltea-Doamna”, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 16, Şcoala cu clasele I-VIII ,,Dimitrie Cantemir’’, Şcoala cu clasele I-VIII ,,Dacia’’, Liceul de Artă din Oradea, Colegiul Naţional ,,Emanuil Gojdu’’, Liceul Teoretic ,,Aurel Lazăr’’ şi Grădiniţa nr. 48.

Copiii vor renunţa la o jucărie a lor, vor cumpăra sau vor confecţiona jucării pe care le vor expune în cadrul târgului. Copiii vor fi şi cei care îşi vor promova jucăriile în cadrul târgului. Invitaţii la eveniment vor achiziţiona jucăriile pe bază de donaţii în bani.

Obiectivele acestui proiect sunt: realizarea unei colaborări între Asociaţie şi unităţile de învăţământ, elevi şi cadre didactice; sensibilizarea copiilor, părinţilor şi profesorilor în sensul ajutorării celor nevoiaşi, colaborarea cu comunitatea locală, organizarea unei activităţi extracurriculare cu elevii şi cadrele didactice ale unităţilor de învăţământ.

La manifestare pot să participe toţi copiii şi părinţii interesaţi. Copiii care îşi expun jucăriile la standuri sunt aşteptaţi să vină cu o jumătate de oră mai repede. Atmosfera va fi colorată de actori de la Teatrul de Stat pentru Copii şi Tineret Arcadia. Intrarea va fi liberă.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult