Categorized | Social

Târg de jucării pentru cei mici la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea

Asociaţia Pro Bambini din Oradea organizează joi, 25 noiembrie, între orele 16:00 şi 17:00, în holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea, a doua editie a târgului de jucării cu strângere de fonduri destinate copiilor aflaţi în evidenţele Asociaţiei Pro Bambini.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, Şcoala cu clasele I-VIII ,,Nicolae Bălcescu”, Şcoala cu clasele I-VIII ,,Oltea-Doamna”, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 16, Şcoala cu clasele I-VIII ,,Dimitrie Cantemir’’, Şcoala cu clasele I-VIII ,,Dacia’’, Liceul de Artă din Oradea, Colegiul Naţional ,,Emanuil Gojdu’’, Liceul Teoretic ,,Aurel Lazăr’’ şi Grădiniţa nr. 48.

Copiii vor renunţa la o jucărie a lor, vor cumpăra sau vor confecţiona jucării pe care le vor expune în cadrul târgului. Copiii vor fi şi cei care îşi vor promova jucăriile în cadrul târgului. Invitaţii la eveniment vor achiziţiona jucăriile pe bază de donaţii în bani.

Obiectivele acestui proiect sunt: realizarea unei colaborări între Asociaţie şi unităţile de învăţământ, elevi şi cadre didactice; sensibilizarea copiilor, părinţilor şi profesorilor în sensul ajutorării celor nevoiaşi, colaborarea cu comunitatea locală, organizarea unei activităţi extracurriculare cu elevii şi cadrele didactice ale unităţilor de învăţământ.

La manifestare pot să participe toţi copiii şi părinţii interesaţi. Copiii care îşi expun jucăriile la standuri sunt aşteptaţi să vină cu o jumătate de oră mai repede. Atmosfera va fi colorată de actori de la Teatrul de Stat pentru Copii şi Tineret Arcadia. Intrarea va fi liberă.

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult