Categorized | Social

Zilele Medicale Orădene vor fi pline de surprize

Joi, 25.11.2010, va începe la Oradea a XIX-a ediție a Zilelor Medicale Orădene, eveniment cu participare internațională care va ţine până sâmbătă, 27 noiembrie 2010.

Cu ocazia acestei ediții, Comitetul Științific și Organizatoric, aduce mai multe premiere și anume, desfășurarea ȋn paralel cu secțiunile clasice (preclinic, clinic, medicină dentară, farmacie, studenți), a Simpozionului Naţional şi Workshop-ului de Bronhoscopie, a secțiunii Medicină Socială și a secțiunii asistenți medicali.La această manifestare s-au ȋnscris 400 de participanți, din țară și străinătate, cu un număr record de cursuri, prezentări orale, video-session și postere, acoperind un spectru foarte larg de interes, cu antrenarea unui număr semnificativ de studenți.

Deasemenea, va fi organizată o expoziție a medicilor artiști plastici, pentru promovarea imaginii complexe a profesionistului din domeniul medical.

Ceremonia de deschidere va avea loc joi, 25.11.2010, ora 12.00, ȋn Aula Facultății de Medicină și Farmacie.

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult