Categorized | Oradea

Ioan Mang, PSD: „Îi cer public domnului Boc să îşi dea demisia din funcţia de conferenţiar. Nu face cinste cadrelor didactice”

Declaraţii foarte dure la adresa Guvernului Boc au venit şi din cealaltă parte a opoziţiei, de la PSD Bihor. Ioan Mang susţine că Legea Educaţiei este făcută doar pentru ca Guvernul să facă economii şi, ţinând cont de faptul că profesorul de drept constituţional Emil Boc, şi-a asumat răspunderea în 2010 pe 7 legi care au fost respinse de Curtea Constituţională, i-a cerut acestuia să îşi dea demisia din funcţia de conferenţiar, întrucât mediocritatea lui profesională nu face cinste cadrelor didactice din România.

Senatorul PSD de Bihor, Ioan Mang a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că va cere Universităţii Babes Bolyai să îi retragă lui Emil Boc diploma de conferenţiar universitar deoarece acesta nu este demn de această distincţie.

„Dacă luăm în considerare că în 2010, Emil Boc a luat 7 decizii care implică cunoştinţe de drept constituţional care au fost respinse de Curtea Constituţională a României, eu cred că premierul este un conferenţiar mediocru.

Tocmai de aceea, eu solicit Universităţii Babes Bolyai din Cluj să îi retragă diploma de conferenţiar pentru că nu o merită. Iar domnului Boc îi cer public să îşi dea demisia din funcţia de conferenţiar. Nu face cinste cadrelor didactice”

a declarat Mang care a mai adăugat, referindu-se la Legea Educaţiei:

„este făcută doar pentru bani, pentru a face şi mai multe economii la buget. Este o lege împotriva elevilor, a profesorilor şi părinţilor. Este o lege împotriva învăţămâmntului românesc în general”.

This post was written by:

- who has written 4421 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Ioan Mang, PSD: „Îi cer public domnului Boc să îşi dea demisia din funcţia de conferenţiar. Nu face cinste cadrelor didactice””

  1. ion spune:

    deci, despre domnul mang. intre 2001-2004, cand a ocupat functia de prorector (mandatul marelui teodor maghiar din vremurile de aur PSD) si-a infiintat o firma de IT, care a furnizat toate echipamentele pentru universitatea din oradea. cat despre preturi, va pot spune doar ca erau si de 10 ori mai mari ca si cea mai halucinanta oferta din acel moment. doar banii veneau de la stat, nu? ciudat, imediat dupa 2004, cand PSD si-a pierdut influenta, firma tovarasului Mang s-a inchis. ce coincidenta! iar acum da lectii de moralitate. poate ar merita cercetata putin perioada 2001-2004, deoarece domnul mang viseaza la bolsevizarea universitatii din oradea si ar trebui nitel infranat acest elan al sau.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult