Categorized | Oradea

Ioan Mang, PSD: „Îi cer public domnului Boc să îşi dea demisia din funcţia de conferenţiar. Nu face cinste cadrelor didactice”

Declaraţii foarte dure la adresa Guvernului Boc au venit şi din cealaltă parte a opoziţiei, de la PSD Bihor. Ioan Mang susţine că Legea Educaţiei este făcută doar pentru ca Guvernul să facă economii şi, ţinând cont de faptul că profesorul de drept constituţional Emil Boc, şi-a asumat răspunderea în 2010 pe 7 legi care au fost respinse de Curtea Constituţională, i-a cerut acestuia să îşi dea demisia din funcţia de conferenţiar, întrucât mediocritatea lui profesională nu face cinste cadrelor didactice din România.

Senatorul PSD de Bihor, Ioan Mang a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că va cere Universităţii Babes Bolyai să îi retragă lui Emil Boc diploma de conferenţiar universitar deoarece acesta nu este demn de această distincţie.

„Dacă luăm în considerare că în 2010, Emil Boc a luat 7 decizii care implică cunoştinţe de drept constituţional care au fost respinse de Curtea Constituţională a României, eu cred că premierul este un conferenţiar mediocru.

Tocmai de aceea, eu solicit Universităţii Babes Bolyai din Cluj să îi retragă diploma de conferenţiar pentru că nu o merită. Iar domnului Boc îi cer public să îşi dea demisia din funcţia de conferenţiar. Nu face cinste cadrelor didactice”

a declarat Mang care a mai adăugat, referindu-se la Legea Educaţiei:

„este făcută doar pentru bani, pentru a face şi mai multe economii la buget. Este o lege împotriva elevilor, a profesorilor şi părinţilor. Este o lege împotriva învăţămâmntului românesc în general”.

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Ioan Mang, PSD: „Îi cer public domnului Boc să îşi dea demisia din funcţia de conferenţiar. Nu face cinste cadrelor didactice””

  1. ion spune:

    deci, despre domnul mang. intre 2001-2004, cand a ocupat functia de prorector (mandatul marelui teodor maghiar din vremurile de aur PSD) si-a infiintat o firma de IT, care a furnizat toate echipamentele pentru universitatea din oradea. cat despre preturi, va pot spune doar ca erau si de 10 ori mai mari ca si cea mai halucinanta oferta din acel moment. doar banii veneau de la stat, nu? ciudat, imediat dupa 2004, cand PSD si-a pierdut influenta, firma tovarasului Mang s-a inchis. ce coincidenta! iar acum da lectii de moralitate. poate ar merita cercetata putin perioada 2001-2004, deoarece domnul mang viseaza la bolsevizarea universitatii din oradea si ar trebui nitel infranat acest elan al sau.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult