Categorized | Oradea

Lucia Varga se ia din nou de Ghilea: „Într-o ţară aflată în criză, vedem firme portocalii care înfloresc”

Deputatul liberal de Bihor, Lucia Varga a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că Guvernul Boc practică o politică de subminare a intereselor României, permiţând doar firmelor portocalii să facă afaceri cu statul. Lucia Varga l-a dat exemplu, în această situaţie, chiar pe actualul Prefect de Bihor, Gavrilă Ghilea despre a cărui firmă a susţinut că este „înfloritoare”.

Conflictul mai vechi dintre Lucia Varga şi Gavrilă Ghilea a cunoscut un nou episod vineri, 26 noiembrie, când, într-o conferinţă de presă, Lucia Varga a acuzat Guvernul Boc că îşi urmăreşte propriile interese în detrimentul românilor.

„Cred că ce s-a întâmplat în Neamţ este relevant pentru actualul Guvern. Există o mulţime de oameni din lumea interlopă care stau în spatele unor oameni politici şi fac afaceri cu statul. România a împrumutat sume mari de bani de la bănci şi dacă îi întrebăm unde s-au dus aceşti bani, sunt incapabili să ne răspundă.

Într-o ţară aflată în criză, vedem însă firme portocalii care înfloresc, cum este firma domnului Prefect de Bihor. Asta în timp ce alte firme, cele care lucrează corect, dau faliment. Şi asta doar pentru că nu sunt portocalii. Guvernul Boc a împărţit România în două: România celor portocalii şi România celorlalţi”

a declarat Lucia Varga.

This post was written by:

- who has written 4386 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult