Categorized | Oradea

Lucia Varga se ia din nou de Ghilea: „Într-o ţară aflată în criză, vedem firme portocalii care înfloresc”

Deputatul liberal de Bihor, Lucia Varga a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că Guvernul Boc practică o politică de subminare a intereselor României, permiţând doar firmelor portocalii să facă afaceri cu statul. Lucia Varga l-a dat exemplu, în această situaţie, chiar pe actualul Prefect de Bihor, Gavrilă Ghilea despre a cărui firmă a susţinut că este „înfloritoare”.

Conflictul mai vechi dintre Lucia Varga şi Gavrilă Ghilea a cunoscut un nou episod vineri, 26 noiembrie, când, într-o conferinţă de presă, Lucia Varga a acuzat Guvernul Boc că îşi urmăreşte propriile interese în detrimentul românilor.

„Cred că ce s-a întâmplat în Neamţ este relevant pentru actualul Guvern. Există o mulţime de oameni din lumea interlopă care stau în spatele unor oameni politici şi fac afaceri cu statul. România a împrumutat sume mari de bani de la bănci şi dacă îi întrebăm unde s-au dus aceşti bani, sunt incapabili să ne răspundă.

Într-o ţară aflată în criză, vedem însă firme portocalii care înfloresc, cum este firma domnului Prefect de Bihor. Asta în timp ce alte firme, cele care lucrează corect, dau faliment. Şi asta doar pentru că nu sunt portocalii. Guvernul Boc a împărţit România în două: România celor portocalii şi România celorlalţi”

a declarat Lucia Varga.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult