Categorized | Sport

Baschetbaliştii orădeni, obligaţi la un nou succes

Marţi 30 noiembrie secţia de baschet masculin a CSM Oradea susţine un nou test important în cadrul întrecerii de baschet masculin a primei divizii a ţării. Adversara localnicilor va fi echipa CSU Atlassib Sibiu, una dintre formaţiile cu pretenţii ale campionatului.

Orădenii vin după trei înfrângeri consecutive şi orice pas greşit i-ar putea afecta în economia clasamentului. De partea cealaltă, sibienii sunt in revenire de formă, ei impunandu-se în precedentele două jocuri. Şerban Sere actualul manager general al secţiei de baschet are încredre în potenţialul echipei şi este optimist înaintea disputei:

„Sunt foarte optimist în ceea ce priveşte acest  joc. Binenţeles, întalnim un adversar  redutabil, care în ultima etapă a batut pe CSM Bucureşti destul de lejer, dar eu  cred în determinarea şi ambiţia baieţilor nostri. Cred că vom face un joc bun şi  implicit, sper sa câstigam”

De asemenea acesta susţine că echipa acuză o stare de oboseală acumulată şi că aşteaptă din nou un număr cât mai mare de specatatori să le fie alături, ca dealtfel şi în celelalte partide disputate în faţa propriilor suporteri. Organizatorii pregătiţi de Cristian Achim nu au nici un fel de probleme de lot, cuvântul de ordine din tabăra lor fiind doar victoria.

Partida dintre CSM Oradea şi Atlassib Sibiu este un joc restanţă din cadrul etapei a IV-a şi va avea loc marţi 30 noiembrie cu începere de la ora 18:00 în Arena „Antonio Alexe” din Oradea.

Lucian Popa


This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult