Categorized | Social

Sorin Buhaş îşi începe mandatul cu un atac la adresa executivului orădean

La ultima conferinţă de presă a Direcţiei pentru Tineret şi Sport a Județului Bihor (DJTS), Sorin Buhaș a anunţat că în urmă cu câteva zile a avut loc la București concursul pentru ocuparea posturilor de directori executivi ale tuturor instituțiilor de acest gen din țară. El a fost singurul candidat care s-a prezentat pentru ocuparea acestui post în Bihor și a trecut fără nici un fel de problemă.

Curios este faptul că unii dintre colegii lui, din alte județe deși au fost singurii candidați pentru acest post nu au reușit să treacă examenul. În cele din urmă noul director executiv s-a declarat extrem de afectat de proasta colaborare cu executivul local care nu susține și sportul de masă, o importantă categorie din care fac parte mulți elevi.

„Din păcate pentru executivul local nu există decât FC Bihor și CSM Oradea. Foarte bine că se dau bani la cele două cluburi, dar ar trebui pe viitor gândită și o strategie la nivel de copii și juniori. Este un subiect pe care nu îl abordează deloc, ceea ce nu le face cinste.

Consider ca și copiii ar trebui mult mai mult susținuți în special la întrecerile jocurilor de echipă”

a declarat Sorin Buhaș.

De remarcat că la ediția a II-a a întrecerii denumită „Bihorul în mișcare”, DJTS Bihor a reușit să coopteze nu mai puțin de 1.200 de elevi din clasele cinci și șase, doar la cateva ramuri de sport.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult