Categorized | Social

De Ziua Naţională, Târg de Crăciun pe Republicii

În perioada 1.12 – 31.12.2010, pe strada Republicii pietonal (zona cuprinsă între str. I.Vulcan şi str. M.Eminescu) şi pe strada Transilvaniei (platoul situat în vecinătatea Parcului Magnoliei) va avea loc un nou Târg de Crăciun.

În zona centrală a străzii Republicii pietonal, Administraţia Imobiliară Oradea a amplasat 8 căsuţe în vederea închirierii şi va închiria teren în vederea amplasării de către agenţii economici de căsuţe similare cu ale AIO, proprietatea acestora. Pe platoul din vecinătatea Parcului Magnoliei, AIO va realiza o alee comercială, prin amplasarea a 10 filigorii în vederea închirierii.

Târg de crăciun şi în parcarea Hotelului Ramada


Casa de Cultură a Municipiului Oradea şi Hotel Ramada organizează, în perioada 15-24 decembrie 2010, în parcarea Hotelului Ramada, un târg de Crăciun.

În parcare vor fi amplasate căsuţe de lemn în care se vor comercializa cadouri şi produse de Sărbători. În 17, 18 şi 19 decembrie, de la ora 19:00, cei prezenţi la târg vor avea parte de un program artistic, cu melodii speciale de Sărbători.

Organizatorii s-au gândi şi la cei mici, astfel că, în 24 decembrie, Moşul le va aduce copiilor pachete cu dulciuri.

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult