Categorized | Sport

„El Clasico” doboară noi recorduri

Niciodată în istoria fotbalului modern un astfel de derby nu a fost așteptat cu atât de mult interes. De astă dată așteptările au fost cu mult depășite. Ne referim cu siguranță la derby-ul cu cea mai mare audiență din istoria fotbalului și anume jocul dintre FC Barcelona – Real Madrid.

După cum majoritatea microbiștilor știu, catalanii s-au impus cu un categoric 5-0, fără a le lăsa nici măcar o șansă adversarilor din capitala Spaniei. A fost un adevărat spectacol sa vezi la lucru majoritatea campionilor mondiali din acest an. Nu mă refer strict la joc, pentru că sunt specialiști în domeniu, vroiam doar să menționez că meciul de pe Nou Camp a fost urmărit de 2.488.000 de telespectatori plătitori, partida având astfel o cota de piată de 13.6 la sută. Minutul de aur a fost atins la ora locala 22:46 (o oră mai târziu în România), când în fața televizoarelor s-au aflat 2.722.000 de telespectatori plătitori, cota urcând la 14.6 procente.

Este un adevărat record în domeniu, ceea ce arată că fotbalul rămâne în continuare cel mai vizionat sport de pe planetă. Nu trebuie omis faptul că la această oră formația FC Barcelona, după părerea multora, este de departe cea mai bună echipă de club din lume, iar jucătorii deja au intrat în istorie fiind artizanii unui succes cum rar se poate vedea la un asemenea nivel.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “„El Clasico” doboară noi recorduri”

  1. PDorinF spune:

    ¡Visca Barça! ¡Visca Catalunya!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult