Categorized | Sport

Mobilizare pentru o nouă victorie a baschetbaliştilor de la CSM Oradea

Încet dar sigur secția de baschet masculin a CSM Oradea urcă în clasament. Asta în condițiile în care în cursul serii de marți, localnicii au obținut un nou succes, pe propriu teren. Disputând partida restanță contând pentru etapa a V-a orădenii avea să dispună cu scorul de 88-70 (19-18, 34-18, 24-21, 11-13) de echipa CSU Atlassib Sibiu.

În prima secvenţă a partidei cele două echipe au mers cap la cap, jucătorii echipei din Sibiu găsindu-se mai des la conducere în prima parte a întâlnirii. Amfitronii s-au dezlănţuit din punct de vedere ofensiv în sfertul al doilea, marcând 34 de puncte pentru a se detașa în clasament.

Imediat după pauză bihorenii aveau să se desprindă decisiv pe tabelă după ce vizitatorii au abordat o tactică în care acțiunile individuale erau cele mai des întâlnite. Tot atunci s-a înregistrat și cea mai mare diferență și anume peste 20 de puncte.

În ultimul sfert al întâlnirii, orădenii s-au apărat mai mult în zonă incomodând vizibil jocul pe atac poziţional al adversarilor. De asemenea, Cristian Achim antrenorul baschetbaliștilor locali a trimis pe parchet jucătorii mai puţin utilizaţi în general cei cărora nu li s-au acordat prea multe şanse până în prezent.

CSM Oradea: Ştefan 7 puncte, Szijarto, Maric 16, Paşca, Stretea 2, Topchov 12, Hora, Mandic 12, Torok 2, Lazar 5, Michell 16, Schachtner 16. Antrenor: Cristi Achim

CSU Atlassib Sibiu: Dinu, Ban, Brown 14, Seals 19, Haiduc 9, Calotă 2, Lefter, Crăciun 15, Tănase, Masiulis 3, Loyd 8, Harrison. Antrenor: Audrius Prakuraitis.

Arbitri: Mircea Şerban, Laszlo Bukaresti, Sefer Bedir.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult