Categorized | Sport

Baschetbaliştii orădeni victorioși la Brașov

Seria partidelor pozitive a fost continuată din nou de secția de baschet masculin a CSM Oradea în week-end. Orădenii aveau să repurteze o victorie fără prea mari probleme în deplasarea de la Brașov, reușind să se impună cu scorul de 90-59 în fața localnicilor de la CSU Cuadripol.

Echipa pregătită de către Cristian Achim şi-a simplificat semnificativ misiunea la Sala Forex din Braşov, după un început în forță, în cadrul căruia s-a distanțat la o diferență insurmontabilă de nu mai puțin de 18 puncte. La pauza întâlnirii bihorenii aveau un avantaj liniștitor pe tabela de marcaj, de 11 puncte și anume 42-31.

Actul al treilea a fost cel mai consistent pentru oaspeți care au reușit să înscrie nu mai puțin de 33 de puncte, aproape dublul brașovenilor.

Ultima parte a fost din nou un galop de sănătate al formației din municipiul de pe Crișul Repede care și-a permis din nou să utilizeze o parte dintre baschetbaliștii care au evoluat mai puțin în acest sezon.

Mike Schachtner a totalizat 23 puncte şi 6 recuperări, Nemanja Maric a adăugat 22 puncte, Andelko Mandic a totalizat 8 puncte, 5 recuperări şi 4 pase decisive, Rolland Torok a avut 6 puncte şi 10 recuperări, iar Tyrone Mitchell a terminat cu 4 puncte, 7 recuperări şi 8 pase decisive pentru CSM Oradea.

Pentru bihoreni urmează deplasarea de la Iaşi, unde vor susţine restanţa din etapa a 2-a, cu nou promovata Politehnica, din localitate. Meciul se va disputa luni (06.12).

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult