Categorized | Social

Gavrilă Ghilea nemulţumit de merele care se împart în şcolile din Oradea

Prefectul Judeţului Bihor, Gavrilă Ghilea a decalarat miercuri, 8.12.2010, într-o conferinţă de presă, că modul în care este aplicat în şcolile din Oradea programul cornul şi laptele este o bătaie de joc la adresa copiilor şi a părinţilor. Asta, pentru că, în urma unor controale, s-au găsit mai multe nereguli grave.

Problemele au fost identificate ieri în urma unor controale efectuate de Instituţia Prefectului Bihor în câteva şcoli din Oradea.

„Am avut surpriza să găsesc o mulţime de mere necorespunzătoare. Modul în care acest program guvernamental este pus în practică este o bătaie de joc. Nu este normal ca elevii să primească astfel de mere. Sunt foarte mici şi nu sunt spălate iar copiii se pot îmbolnăvi din cauza lor.

În plus, sunt ambalate în aceleaşi lăzi cu cornul şi cu laptele. Am făcut deja sesizări la Protecţia Consumatorului şi vom continua să facem controale şi în celelalte şcoli din judeţ”

a declarat Gavrilă Ghilea care a explicat că va face sesizări şi la Direcţia de Sănătate Publică şi Direcţia Sanitar Veterinară Bihor.

Merele din programul cornul şi laptele sunt distribuite de firma Derpan Galaţi, firmă care a câştigat licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Bihor.

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult