Categorized | Sport

Baschetbaliștii de la CSM îi invită pe orădeni la ultimul joc

Baschetbaliștii de la CSM Oradea fac tot posibilul să aducă iubitorii acestui sport în „Arena Antonio Alexe” la meciurile pe care le  joacă în campionat. Mandic și compania  au împartit peste 300 de invitații la partida de sâmbătă cu BC Timișoara într-un  centru comercial din municipiul de pe Crișul Repede.

Daca „bătrânii” din echipă le-au dat  pliante, în special copiilor, holteii de la  CSM le-au „vânat” pe fetele frumoase.

Sunt neînvinşi de trei etape în Divizia A și speră să umple sala la ultima partidă din acest an calendaristic. Baschetbaliștii au avut mare trecere printre  copii, impresionați de înaltimea baieților lui  Cristian Achim.

„După cum ați văzut, am stârnit foarte multe zămbete, bună dispoziție și, binențeles, scopul nostru este de a invita lumea să fie alaturi de noi. Eu chiar consider că această echipă merită să fie văzută de căt mai mulți orădeni. Vorbesc asta și din  prisma rezultatelor, dar mai ales a evoluției foarte bune a baieților”

spunea Șerban Sere managerul general al secției de baschet.

Pentru a atrage căt mai mulți spectatori la partida cu echipa timișoreană, șefii  clubului au decis ca intrarea fanilor să fie liberă.

Sportivii locali s-au fotografiat alături de Moş Crăciun, căruia i-au cerut să vină mai repede cu cadourile în acest an. Băieţii antrenorului Cristian Achim l-au rugat pe Moşu’ să-i ajute cu o victorie în partida de sâmbătă cu BC Timişoara.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult