Categorized | Sport

Orădenii spulberă tot la baschet și polo

Seara de sâmbătă a fost una pozitivă pentru două dintre secțiile importante ale CSM Oradea. La baschet masculine localnicii au învins oboseala acumulată și au reușit o victorie de senzație în dauna celor de la BC Timișoara, scor 71-65 (20-19, 21-19, 11-11, 19-16) iar la polo, fără niciun fel de problemă, CSM Digi Oradea a obţinut două victorii extrem de liniștitoare 18-9 (sâmbătă) și 15-8 (duminică) în compania poloiştilor de la Dinamo.

A fost unul dintre cele mai dificile jocuri disputate în acest sezon de gruparea bihoreană de baschet care, adevărul spus, s-a autodepășit în acest tur de campionat. Disputa a fost una menţinută în permanență sub semnul echilibrului, cu mențiunea că formația organizatoare, încurajată frenetic de un public local extrem de numeros, a reușit în final să se impună pe deplin meritat.

Baschetbaliștii din municipiul de pe Crișul Repede au reușit să-și surprindă adevrsarii printr-o dăruire dusă până la limită, în fața cele mai bune apărări în sistem zonă din Divizia A. Diferența și totodată echipa câștigătoare avea să se decidă în finalul întâlnirii când elevii antrenorului local Cristian Achim s-au achitat bine de sarcini și au demonstrat că rămân una dintre forțele întrecerii pe propriul teren.

Timișorenii și-au pus mari speranță în acest joc în condițiile în care Milos Pesic marcator a 22 de puncte avea să fie desemnat MVP-ul partidei și nu a putut evita înfrângerea. De la gazede îi putem remarca pe Maric și Mandic cu 16 și respectiv 22 de puncte, jucători constanți la fiecare întâlnire.

Victorie liniştitoare cu Dinamo, înaintea returului cu Florenţa


La puțini kilometri distanță secția de polo CSM Digi Oradea a primit în bazinul Ioan Alexandrescu vizita celor de la Dinamo București. Fără nici un fel de problema organizatorii au reputat două victorii extrem de liniștitoare 18-9 (sâmbătă) șI 15-8 (duminică).

Cum era de așteptat în bazin a existat o singură formație cea a organizatorilor care practice nu au adversar în acest campionat. De menționat că, pentru laureații ultimelor patru ediții de campionat, a fost ultimul test official înaintea dificilei confruntări din retur cu Florența. Chiar dacă au fost învinși în tur la o diferență de patru goluri 7-11 ai noștri nu concep să nu dea totul pentru a întoarce rezultatul și mai mult pentru a încerca să se califice.

Site-ul nostru www.oradeapress.ro vă va informa cu promptitudine cu privire la acest ultim meci.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult