Categorized | Sport

Cel mai bun an din ultimii cinci pentru LPS Bihorul Oradea

La ultima întâlnire oficială din acest an cu reprezentații mass media conducerea Liceului cu Program Sportiv Bihorul Oradea, reprezentată de Dan Matei și Lucian Stance, director și respectiv director adjunct, au prezentat bilanțul anual.

Deși țara noastră traversează o perioadă dificilă din punct de vedere economic, bilanțul orădenilor a fost unul extrem de bun ca urmare a participării numeroase la foarte multe întreceri sportive. Cei 1201 sportivi care învață la LPS Bihorul dintre care 497 legitimați au reușit să obțină în acest an calendaristic un număr de 95 de medalii. Dintre acestea, 30 au fost de aur, 32 de argint și 33 de bronz la toate competițiile la care au luat parte. De menționat că cele mai multe medalii le-au obținut secția de judo, 41, dintre care 24 de aur. Pe locurile următoare s-au situat atleții și baschetbaliștii.

Trebuie precizat că la capitolul dezamăgiri s-a situat secția de gimnastică ritmică care încă se află în reorganizare, în timp ce judoka au fost lăudați. Totodată nu trebuie omis faptul că s-au făcut eforturi foarte mari pentru a se finaliza investițiile în cadrul infrastructurii, sala de judo fiind renovată complet, cea de jocuri parțial, iar condițiile de la fotbal au fost mult îmbunătățite, cu un teren sintetic de dimensiuni normale, plus unul pe teren redus.

Sâmbătă și duminică, Cupa Moș Crăciun la fotbal


La finele acestei săptămâni, mai precis sâmbătă, 18 decembrie și duminică, 19 decembrie, sala de jocuri sportive a LPS Bihorul va găzdui ediția a VII-a a Cupei Moș Crăciun la fotbal pe teren redus. În cursul primei zile vor juca micuții născuți în anul 2000, pentru ca, în ziua următoare, să aibă loc întrecerea celor născuți în 2001.

Și-au anunțat participarea mai multe formații de profil din municipiul Oradea și nu numai, care, la final, vor fi recompensate cu diplome, cupe și premii în pachete.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult