Categorized | Cultură

Concert extraordinar de Crăciun, susţinut de corul Facultăţii de Muzică

Facultatea de Muzică a Universităţii Oradea, în colaborare cu asociaţia Kiwanis Art Oradea, organizează joi, 16.12.2010, de la ora 17:00, la Casa de Cultură a Municipiului Oradea, concertul de Crăciun „Veseleşte-te, Domn bunu!”, susţinut de Ansamblul Coral al Facultăţii.

Concertul va fi dirijat de conferenţiarul Evanthia-Maria Marta şi va avea în repertoriu colinde şi cântece pentru sărbătorile de iarnă din repertoriul românesc şi universal.

„Momentele de bucurie pură, pe care doar muzica de calitate le poate crea, pot fi potenţate de posibilitatea de a susţine 5 tineri interpreţi talentaţi care vor fi beneficiarii fondurilor adunate prin vînzarea de felicitări create de elevii de la secţia de grafică a Liceului de Artă Oradea.

Pe aceşti tineri îi vom putea asculta în producţiile muzicale din anul 2011, pe care Facultatea de Muzică le va organiza în asociere cu Fundaţia Kiwanis Art şi cu Casa de Cultură a Municipiului Oradea”

se precizează într-un comunicat remis de reprezentanţii Facultăţii de Muzică.

Din program nu vor lipsi:


Sabin Păutza: Junii buni colindători

Vasile Spătărelu: Doi leroi, ler, Doamne

Hans-Peter Türk: Colindă

Gheorghe Cucu: Domnuleţ şi Domn din cer

Tudor Jarda: Şi se-ntâlni c-un d’Ajunu

Cristian Bence-Muk: Sus în vârful ceriului

Valentin Teodorian: Legănelul lui Isus

Timotei Popovici: Bună sara lui Crăciun

Adrian Pop: Colindă de pricină

Sabin Păutza: Romaniţa

Gheorghe Dima: O, ce veste minunată

Caldas/Cavalcante, arr. Cyro Pereira: Noite Azul – cântec brazilian pentru Crăciun

Zoltán Kodály: Karácsonyi pásztortánc

Noël d’Alsace

Flamish Carol

Zum Neuen Jahr

This post was written by:

- who has written 4384 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult