Categorized | Sport

De sărbători, jurnaliştii orădeni se vor război cu RER, OTL, RAPAS, Primăria şi Compania de Apă

Ziua de vineri va fi una dedicată total fotbalului pentru amatori. Asta în condițiile în care Compania de Apă Oradea organizează, la Arena Antonio Alexe, pentru prima dată, turneul de fotbal rezervat acestei categorii, dotat cu Cupa Sărbătorilor de iarnă. După ce Primăria Oradea, Consiliul Județean Bihor sau Finanțele organizau astfel de întreceri la finalul fiecărui an, a venit rândul celor de la Compania de Apă să o facă și ei.

La ediția inaugurală au fost invitate să participe șase echipe și anume RER, OTL, RAPAS, Primăria Oradea, Presa sportivă și, binenţeles, organizatorii CAO. De menționat că se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, urmând ca un meci să se dispute pe durata a douăzeci de minute, o formație având cinci jucători de câmp plus un portar pe teren.

În regulamentul de desfășurare al întrecerii o echipă va fi alcătuită din zece jucători pe baza unui tabel, iar clasamentul final va fi alcătuit după desfășurarea tuturor partidelor. Ora de start a întrecerii va fi 12:00, pentru ca meciul de deschidere să opună formațiile Presa sportivă și RAPAS.

Primele trei formații în clasamentul final vor fi premiate cu diplome și cupe pentru ca, și celelalte grupări, să primească diplome de participare. De asemenea, cei de la Compania de apă Oradea au mai pregătit o serie de premii speciale iar la final toți participanții sunt invitați la o masă festivă.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult