Categorized | Sport

Baza Sportivă Voinţa îi invită pe orădeni la patinaj

Aşa cum s-au obişnuit orădenii, o dată cu sezonul rece s-a deschis și perioada în care, de la cei mici și până la cei mai în vârstă, oricine poate patina. Şi nu oricum, în cele mai bune condiții, oferite de cei de la Baza Sportivă Voința din municipiul Oradea.

Cele două terenuri centrale de tenis de câmp sunt transformate an de an în patinoare deschise pe toată perioada sezonului rece. Patinoarul, singurul natural din județul Bihor are o suprafață de 1200 metri pătraţi si este deschis zilnic cu program prelungit. Începând de la finele acestei săptămâni, iubitorii patinajului sunt aşteptaţi să se bucure de binefacerile mişcării pe luciul gheţii. Ora de start a începerii activităţii la Voinţa este 9:00. pentru ca finalul zilei să fie prelungit până când doritorii îşi satisfac plăcerile.

Tarifele practicate sunt modice, accesibile oricărui buzunar: 5 lei pe zi pentru copii, 7 lei pe zi pentru adulți. Cei care încă nu au patine proprii le pot închiria de la club pentru 5 lei pe oră. Va fi, bineînțeles și muzică la intensitate moderată și chiar un ceai cald.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult