Categorized | Sport

Cornelia Deiac și Alexandra Keri cele mai bune sportive ale CSU Oradea în 2010

Miercuri seara, sala de jocuri sportive a Universităţii orădene a îmbrăcat haine de sărbătoare, Clubul Sportiv Universitar răsplătindu-şi performerii anului 2010 care se apropie cu paşi repezi de final. Festivitatea a debutat cu un discurs introductiv al lui Iacob Hanțiu, decan al Facultăţii de Educaţie fizică şi sport, care a trecut în evistă rezultatele obţinute de cele şase secţii ale CSU Oradea, atletism, baschet, fitness, tir, volei şi gimnastică ritmică.

Festivitatea a început cu distincţiile speciale acordate sportivelor Anamaria Florea de la secţia de volei, Ioana Gavra de la secţia de baschet feminin şi Anca Wallmen de la Gym Oradea. Nu au fost uitaţi colaboratorii CSU Oradea, CS Crişul Oradea, reprezentat de directorul Titi Frenţ, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor reprezentată de inspectorul Iosif Korodi, CSM Oradea care a fost prezent  prin directorul sportiv Nicuşor Vaşadi şi LPS Bihorul, reprezentat de directorul adjunct Lucian Stance, toţi aceştia fiind răsplătiţi cu plachete.

Festivitatea de decernare a premiilor pentru primii zece sportivi ai CSU Oradea a fost pigmentată cu demonstraţii de karate şi gimnastică ritmică, executate de sportivii grupării orădene. Cele mai bune sportive ale clubului au fost considerate, în 2010, atleta Cornelia Deiac şi, Alexandra Keri de la tir, podiumul fiind completat de o altă reprezentantă a secţiei de tir, Lorena Pop şi de gimnasta Andrada Anton.

La final cei prezenţi au închinat un pahar de şampanie cu laureaţii CSU Oradea, care speră ca anul 2011, de care suntem extrem de aproape, să fie mai bogat.

Cei mai buni 10 sportivi ai CSU Oradea


1. Cornelia Deiac – atletism

Alexandra Keri – tir

2. Lorena Pop – tir

3. Andrada Anton – gimnastică ritmică

4. Francesca Pop – tir

5. Antonia Miclău – tir

6. Lenard Norbert – atletism

7. Farkas Lajos – atletism

8. Bianca Măzăreanu – fitness

9. Sergiu Foltuţ – atletism

10. Ligia Grozav – atletism

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4326 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult