Categorized | Sport

Cornelia Deiac și Alexandra Keri cele mai bune sportive ale CSU Oradea în 2010

Miercuri seara, sala de jocuri sportive a Universităţii orădene a îmbrăcat haine de sărbătoare, Clubul Sportiv Universitar răsplătindu-şi performerii anului 2010 care se apropie cu paşi repezi de final. Festivitatea a debutat cu un discurs introductiv al lui Iacob Hanțiu, decan al Facultăţii de Educaţie fizică şi sport, care a trecut în evistă rezultatele obţinute de cele şase secţii ale CSU Oradea, atletism, baschet, fitness, tir, volei şi gimnastică ritmică.

Festivitatea a început cu distincţiile speciale acordate sportivelor Anamaria Florea de la secţia de volei, Ioana Gavra de la secţia de baschet feminin şi Anca Wallmen de la Gym Oradea. Nu au fost uitaţi colaboratorii CSU Oradea, CS Crişul Oradea, reprezentat de directorul Titi Frenţ, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor reprezentată de inspectorul Iosif Korodi, CSM Oradea care a fost prezent  prin directorul sportiv Nicuşor Vaşadi şi LPS Bihorul, reprezentat de directorul adjunct Lucian Stance, toţi aceştia fiind răsplătiţi cu plachete.

Festivitatea de decernare a premiilor pentru primii zece sportivi ai CSU Oradea a fost pigmentată cu demonstraţii de karate şi gimnastică ritmică, executate de sportivii grupării orădene. Cele mai bune sportive ale clubului au fost considerate, în 2010, atleta Cornelia Deiac şi, Alexandra Keri de la tir, podiumul fiind completat de o altă reprezentantă a secţiei de tir, Lorena Pop şi de gimnasta Andrada Anton.

La final cei prezenţi au închinat un pahar de şampanie cu laureaţii CSU Oradea, care speră ca anul 2011, de care suntem extrem de aproape, să fie mai bogat.

Cei mai buni 10 sportivi ai CSU Oradea


1. Cornelia Deiac – atletism

Alexandra Keri – tir

2. Lorena Pop – tir

3. Andrada Anton – gimnastică ritmică

4. Francesca Pop – tir

5. Antonia Miclău – tir

6. Lenard Norbert – atletism

7. Farkas Lajos – atletism

8. Bianca Măzăreanu – fitness

9. Sergiu Foltuţ – atletism

10. Ligia Grozav – atletism

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult