Categorized | Oradea

Tinerii social-democraţi le măsoară tensiunea vârstnicilor din Oradea

Organizaţia de Tineret a PSD Oradea, în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor Medicinişti, desfăşoară, în perioada 16 – 17 decembrie, acţiunea intitulată „Respect pentru sănătate, respect pentru viaţă”. În cadrul acesteia, persoanele în vârstă din Oradea sunt aşteptate la sediul PSD Oradea pentru a beneficia de consultaţie gratuită pentru glicemie şi tensiune arterială.

Preşedintele organizaţiei, Liviu Sabău, susţine că prin această acţiune tinerii social-democraţi din municipiu vor să arate că se poate face politică şi altfel.

„Împreună cu colegii noştri, credem că respectul, într-o forma autentică şi decentă, poate oferi concetăţenilor noştri şansa de a trăi într-o ţară normală. Ceea ce ne dorim, ca tineri de stanga, este ca prin aceste actiuni sa ridicam un pic ştacheta, sa actionam constructiv si cu bun simt, sa aratam ca se poate face politica altfel si ca noi suntem altfel.

Nu ne veti vedea improscand cu noroi sau cu insulte, nu ne veti auzi vorbind doar pentru ca ne place sa vorbim. Dimpotriva, tinerii social democrati vor continua sa militeze pentru un viitor durabil, pentru respectarea drepturilor tuturor romanilor, pentru ajutorarea celor nevoiasi sau aflati in neputinta”

a declrat Liviu Sabau – Popa, preşedinte TSD Oradea.

Conform aceleiaşi surse, TSD a mai organizat la începutul lunii decembrie o acţiune de plantare de copaci, intitulată „Respect pentru natură, respect pentru viitor” şi, cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului, un seminar referitor la respectarea drepturilor cetăţenesti în Romania, organizat împreună cu Organizaţia de Femei a PSD.

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult