Categorized | Cultură

Expoziţie de fotografie marca Eugen Moritz

Ultima expoziţie organizat de Asociatia Euro Foto Art în parteneriat cu Clubul Fotografic NUFARUL din Oradea din acest an, va fi vernisată luni, 20 decembrie, la ora 17:00 în Galeria Euro Foto Art din Oradea.

De această dată va fi vernisată personala Eugen Moritz din Cluj Napoca, în prezenţa autorului, expoziţie la care organizatorii îi invită să participe pe toţi iubitorii artei fotografice. Lucrările vor fi prezentate publicului de criticul de artă Ramona Novicov, iar expoziţia va fi vernisată oficial  de către artistul fotograf Ştefan Toth care va participa şi în calitate de preşedinte al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

Expozitia personală organizată sub patronajul AAFR, Consiliului Judeţean Bihor şi Primăriei Municipiului Oradea, va ramâne la dispozitia publicului vizitator pâna la data de 06 ianuarie 2011.

This post was written by:

- who has written 4375 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult