Categorized | Sport

Orădenii învinși la baschet în prelungiri

În cadrul ultimei etape a turului din cadrul Diviziei a de baschet masculin, a XV-a a sezonului, formația locală CSM Oradea s-a deplasat la Otopeni pentru a juca în compania celor de la Club Sportiv. La finalul unui joc care a necesitat prelungiri gazdele întâlnirii aveau să se impună cu scorul de 88-86 (16-17, 22-16,19-18, 19-25, 12-10).

Trebuie menționat faptul că organizatorii au reușit să-și adjudece cele două puncte abia după o repriză de prelungiri, la finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal 76-76. Din păcate, după două victorii ale baschetbaliștilor locali în minutele de prelungiri, a venit și timpul unei înfrângeri, de astă dată foarte importantă, din partea unei echipe cu care gruparea locală se află în luptă directă pentru accederea în play-off.

După cum arată și statistica, a fost un meci extrem de echilibrat între două formații în care orice decizie a antrenorului sau a arbitrilor ar fi putut fi decisivă. Din păcate, orădenii nu au găsit antidotul pentru a încheia sezonul cu o victorie, în condițiile în care au demonstrat că sunt una dintre formațiile cu pretenții în acest an competițional.

Una peste alta, trebuie remarcate prestațiile peste așteptări ale jucătorilor formației bihorene care, chiar dacă nu au un buget foarte mare, au reușit să țină pasul cu mult mai titrații adversari.

Pentru formațiile de baschet vine o pauză bine meritată de iarnă, dar sezonul se reia foarte repede încă din luna ianuarie, echipele fiind pregătite pentru retur. Doar site-ul nostru www.oradeapress.ro vă va ține la curent cu toate noutățile din acest domeniul de activitate.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult