Categorized | Sport

Orădenii învinși la baschet în prelungiri

În cadrul ultimei etape a turului din cadrul Diviziei a de baschet masculin, a XV-a a sezonului, formația locală CSM Oradea s-a deplasat la Otopeni pentru a juca în compania celor de la Club Sportiv. La finalul unui joc care a necesitat prelungiri gazdele întâlnirii aveau să se impună cu scorul de 88-86 (16-17, 22-16,19-18, 19-25, 12-10).

Trebuie menționat faptul că organizatorii au reușit să-și adjudece cele două puncte abia după o repriză de prelungiri, la finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal 76-76. Din păcate, după două victorii ale baschetbaliștilor locali în minutele de prelungiri, a venit și timpul unei înfrângeri, de astă dată foarte importantă, din partea unei echipe cu care gruparea locală se află în luptă directă pentru accederea în play-off.

După cum arată și statistica, a fost un meci extrem de echilibrat între două formații în care orice decizie a antrenorului sau a arbitrilor ar fi putut fi decisivă. Din păcate, orădenii nu au găsit antidotul pentru a încheia sezonul cu o victorie, în condițiile în care au demonstrat că sunt una dintre formațiile cu pretenții în acest an competițional.

Una peste alta, trebuie remarcate prestațiile peste așteptări ale jucătorilor formației bihorene care, chiar dacă nu au un buget foarte mare, au reușit să țină pasul cu mult mai titrații adversari.

Pentru formațiile de baschet vine o pauză bine meritată de iarnă, dar sezonul se reia foarte repede încă din luna ianuarie, echipele fiind pregătite pentru retur. Doar site-ul nostru www.oradeapress.ro vă va ține la curent cu toate noutățile din acest domeniul de activitate.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4386 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult