Categorized | Sport

Victorii cu gândul la sărbători: CSM Digi Oradea – Amefa Arad 29-2 şi 27-4

Marți seara și miercuri dimineața formația locală de polo seniori CSM Digi a reușit două victorii fără mari probleme în dauna unui adversar mai mult decât modest. Kadar Kalman & Co. s-au distrat practic cu cei de la Amefa Arad, o echipă modestă care se bucură, deocamdată, să participe doar. Bihorenii s-au impus în ambele jocuri cu scorul de 29-2 și 27-4.

De altfel a fost prima apariție a localnicilor după victoria de senzaţie în faţa celor de la Florentia, care le-a adus calificarea în sferturile de finală ale LEN Trophy, poloiştii orădeni urmând a întâlni în acest act formația Honved Budapesta o echipă extrem de redutabilă.

Meciurile cu arădenii au contat pentru etapa a VIII-a a Superligii, formaţia vizitatoare fiind considerată gazda întâlnirilor. Au fost  simple antrenamente cu public pentru campionii României, care au marcat practic de câte ori au dorit.

În urma acestor victorii, CSM Digi revine pe primul loc în clasamentul Superligii Naţionale, chiar dacă are două meciuri mai puţin disputate faţă de ocupanta locului secund, Steaua. Antrenorul Cornel Gordan a aliniat echipa: Barát, D. Creţu – portari; Samuilă 2+2, Baidoc 2+1, Diaconu 1+0, Chioveanu 3+7, Popoviciu, Tarnoveţchi 3+2, Kincses 6+9, A. Creţu 2+2, Monostori 2+1, Kádár 2+0, Negrean 6+3. La Amefa au jucat doi poloişti ex-orădeni, Fürj şi Bogdan.

Pentru poloiști se apropie o bine meritată vacanță după un sezol extrem de lung și foarte dificil cu mențiunea că în ianuaria deja vor intra direct într-o dublă cu cei de la Honved.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult