Categorized | Oradea

Politicienii şi partidele politice din Bihor se întrec în cadouri de sărbători

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, toţi politicienii au încercat să aducă pe feţele celor mai nevoiaşi dintre bihoreni, un strop de fericire. După ce reprezentanţii PNL au dăruit cadouri copiilor internaţi la Spitalul Gavril Curteanu, PDL, PSD şi Mişcarea Verzilor au demarat şi ei acţiuni asemănătoare.

Cabinetul Parlamentar al deputatului Ştefan Seremi, prin intermediul şefei sale de cabinet, Minodora Breje, a pregătit pachete pentru familiile nevoiaşe din colegiul uninominal nr 5, precum şi din colegiile 7,8 şi 9 din municipiul Oradea. Astfel, marţi si miercuri, 21-22 decembrie, nu mai puţin de 50 de pachete au fost dăruite pentru 20 de familii cu stare materială precară. Fiecare pachet a conţinut alimente de bază (zahăr, ulei, făină, ouă, etc.), dulciuri, fructe şi haine.

„Cei care au primit aceste daruri din partea noastră reprezintă cu adevărat cazuri sociale. Pentru o parte dintre cei cărora le-am trecut ieri pragul, am avut pregătite şi haine. În prag de sărbători trebuie sa fim alături de cei care sunt în dificultate, pentru a aduce un dram de fericire şi a le face sărbătorile mai îmbelşugate, în mod deosebit celor aflaţi în suferinţă”

a declarat Minodora Breje.

Cu ocazia Crăciunului, deputatul Ştefan Seremi a transmis la rândul său un gând bun tuturor bihorenilor:

„Fie ca Sărbătoarea Crăciunului să vă aducă multă linişte în suflet, sănătate, bucurii şi împlinirea credinţei în bine. Minunatele nopţi ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoşeşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de cei dragi”.

Adelina Coste a declarat că, alături de acţiunea lui Ştefan Seremi, PDL Bihor a mai ajutat 50 de familii cu probleme sociale, familii despre a căror situaţie a fost informată de către cei de la ASCO.

Ioan Roman şi Ioan Mang organizează o masă specială pentru persoanele cu probleme


În Ajun de Crăciun, Ioan Mang şi Ioan Roman vor organiza o masă pentru aproximativ 150 de persoane din Oradea, persoane care nu au posibilitatea să îşi petreacă sărbătorile de iarnă cu mesele îmbelşugate.

Evenimentul va avea loc pe data de 24 decembrie de la ora 10:00, la Cantina Universităţii (strada Universităţii nr. 1, Oradea).

„Partenerii noştri în organizarea evenimentului sunt Asociaţia Caritas Eparhial de pe lângă Episcopia Greco-Catolică Oradea şi Administraţia Socială Comunitară Oradea”

se precizează într-un comunicat remis de PSD Bihor.

Horea Vuşcan a avut grijă de copiii romilor


Şi Mişcarea Verzilor s-a implicat în acţiuni umanitare în preajama sărbătorilor:

„Am făcut o acţiune de ajutorare a romilor, vreau să mulţumesc tuturor persoanelor care s-au implicat în această campanie, este de datoria noastră să ne implicăm cu atât mai mult că, de sărbători nimeni nu ar trebui să fie trist.

În cadrul acţiunii am împărţit alimente, ştiu că nu este o soluţie dar, pentru moment, am reuşit să aducem un zâmbet pe faţa acestor oameni”

a declarat liderul Mişcării Verzilor din Bihor.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult