Categorized | Oradea

Politicienii şi partidele politice din Bihor se întrec în cadouri de sărbători

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, toţi politicienii au încercat să aducă pe feţele celor mai nevoiaşi dintre bihoreni, un strop de fericire. După ce reprezentanţii PNL au dăruit cadouri copiilor internaţi la Spitalul Gavril Curteanu, PDL, PSD şi Mişcarea Verzilor au demarat şi ei acţiuni asemănătoare.

Cabinetul Parlamentar al deputatului Ştefan Seremi, prin intermediul şefei sale de cabinet, Minodora Breje, a pregătit pachete pentru familiile nevoiaşe din colegiul uninominal nr 5, precum şi din colegiile 7,8 şi 9 din municipiul Oradea. Astfel, marţi si miercuri, 21-22 decembrie, nu mai puţin de 50 de pachete au fost dăruite pentru 20 de familii cu stare materială precară. Fiecare pachet a conţinut alimente de bază (zahăr, ulei, făină, ouă, etc.), dulciuri, fructe şi haine.

„Cei care au primit aceste daruri din partea noastră reprezintă cu adevărat cazuri sociale. Pentru o parte dintre cei cărora le-am trecut ieri pragul, am avut pregătite şi haine. În prag de sărbători trebuie sa fim alături de cei care sunt în dificultate, pentru a aduce un dram de fericire şi a le face sărbătorile mai îmbelşugate, în mod deosebit celor aflaţi în suferinţă”

a declarat Minodora Breje.

Cu ocazia Crăciunului, deputatul Ştefan Seremi a transmis la rândul său un gând bun tuturor bihorenilor:

„Fie ca Sărbătoarea Crăciunului să vă aducă multă linişte în suflet, sănătate, bucurii şi împlinirea credinţei în bine. Minunatele nopţi ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoşeşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de cei dragi”.

Adelina Coste a declarat că, alături de acţiunea lui Ştefan Seremi, PDL Bihor a mai ajutat 50 de familii cu probleme sociale, familii despre a căror situaţie a fost informată de către cei de la ASCO.

Ioan Roman şi Ioan Mang organizează o masă specială pentru persoanele cu probleme


În Ajun de Crăciun, Ioan Mang şi Ioan Roman vor organiza o masă pentru aproximativ 150 de persoane din Oradea, persoane care nu au posibilitatea să îşi petreacă sărbătorile de iarnă cu mesele îmbelşugate.

Evenimentul va avea loc pe data de 24 decembrie de la ora 10:00, la Cantina Universităţii (strada Universităţii nr. 1, Oradea).

„Partenerii noştri în organizarea evenimentului sunt Asociaţia Caritas Eparhial de pe lângă Episcopia Greco-Catolică Oradea şi Administraţia Socială Comunitară Oradea”

se precizează într-un comunicat remis de PSD Bihor.

Horea Vuşcan a avut grijă de copiii romilor


Şi Mişcarea Verzilor s-a implicat în acţiuni umanitare în preajama sărbătorilor:

„Am făcut o acţiune de ajutorare a romilor, vreau să mulţumesc tuturor persoanelor care s-au implicat în această campanie, este de datoria noastră să ne implicăm cu atât mai mult că, de sărbători nimeni nu ar trebui să fie trist.

În cadrul acţiunii am împărţit alimente, ştiu că nu este o soluţie dar, pentru moment, am reuşit să aducem un zâmbet pe faţa acestor oameni”

a declarat liderul Mişcării Verzilor din Bihor.

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult