Categorized | Social

Bine de ştiut dacă vreţi să vă petreceţi Revelionul la munte

Atât de Crăciun cât şi de Revelion mulţi bihoreni aleg să plece pentru câteva zile la munte. În ultima perioadă, datorită crizei financiare şi a salariilor mici bihorenii au început să îşi îndrepte privirile şi spre variantele locale care beneficiază de două mari avantaje: sunt mai ieftine şi… mai aproape. Asta nu înseamnă însă că sunt mai puţin periculoase.

Pentru automobiliştii care doresc să se deplaseze spre principalele zone turistice din zona montană înaltă a Bihorului, respectiv spre: Satul de vacanţă Vârtop (DN 75), Staţiunea Stâna de Vale (DJ 764 A), Satul de vacanţă Coada Lacului (DJ 118 K), sau Satul de vacanţă Boga (DJ 763) Serviciul Judeţean Salvamont-Salvaspeo Bihor informează că în această perioadă drumurile de acces sunt practicabile şi se circulă în condiţii de iarnă.

Turiştii trebuie să ştie însă că Sectorul Coada Lacului – Stâna de Vale, a drumului judeţean 118 K Bulz – Stâna de Vale este închis circulaţiei publice pe perioada de iarnă, fiind impracticabil.

Sectoarele Boga – Padiş şi Ic Ponor – Padiş, ale drumului judeţean 763 Sudrigiu – Padiş – Răchiţele (CJ) sunt închise circulaţiei publice pe perioada de iarnă fiind impracticabile.

Adrian Marin de la Salvamont îi avertizează pe turiştii care se aventurează pe aceste sectoare că o fac pe propria răspundere.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult