Categorized | Social

2011 aduce bani pentru reţeaua de utilităţi din Parcul Industrial

Anul nou aduce încă din primele zile veşti bune pentru orădeni. Luni, 3 ianuarie 2011, se va semna la Cluj, la Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, contractul de finanţare pentru realizarea reţelei de utilităţi publice din Parcul Industrial Eurobusiness. Valoarea proiectului este de 63.817.552 de lei, fără T.V.A., din care fonduri nerambursabile alocate 30.600.842,50 de lei.

În urma implementării acestui proiect, se deschide cu adevărat perspectiva dezvoltării economice locale, prin atragerea de investiţii, care să contribuie la relansarea economică a municipiului Oradea.

Prin intermediul proiectului vor fi realizate: 6,96 km de drumuri, 22 km de reţea de apă-canalizare, 7,4 km de reţea de alimentare cu energie termică precum şi alimentarea cu energie electrică. Termenul de implementare a proiectului este de 26 luni.

În perioada următoare va fi organizată licitaţia publică pentru selectarea executantului de lucrări, urmând ca din data de 1 aprilie 2011 să înceapă executarea lucrărilor de realizare a reţelei de utilităţi publice destinată Parcului Industrial EUROBUSINESS.

„Dorim pe această cale tuturor investitorilor mult succes în afaceri în anul 2011, le cerem scuze pentru întârzierea executării reţelei de utilităţi, şi le urăm un călduros LA MULŢI ANI”

a spus Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4424 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult