Categorized | Social

2011 aduce bani pentru reţeaua de utilităţi din Parcul Industrial

Anul nou aduce încă din primele zile veşti bune pentru orădeni. Luni, 3 ianuarie 2011, se va semna la Cluj, la Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, contractul de finanţare pentru realizarea reţelei de utilităţi publice din Parcul Industrial Eurobusiness. Valoarea proiectului este de 63.817.552 de lei, fără T.V.A., din care fonduri nerambursabile alocate 30.600.842,50 de lei.

În urma implementării acestui proiect, se deschide cu adevărat perspectiva dezvoltării economice locale, prin atragerea de investiţii, care să contribuie la relansarea economică a municipiului Oradea.

Prin intermediul proiectului vor fi realizate: 6,96 km de drumuri, 22 km de reţea de apă-canalizare, 7,4 km de reţea de alimentare cu energie termică precum şi alimentarea cu energie electrică. Termenul de implementare a proiectului este de 26 luni.

În perioada următoare va fi organizată licitaţia publică pentru selectarea executantului de lucrări, urmând ca din data de 1 aprilie 2011 să înceapă executarea lucrărilor de realizare a reţelei de utilităţi publice destinată Parcului Industrial EUROBUSINESS.

„Dorim pe această cale tuturor investitorilor mult succes în afaceri în anul 2011, le cerem scuze pentru întârzierea executării reţelei de utilităţi, şi le urăm un călduros LA MULŢI ANI”

a spus Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult