Categorized | Sport

Ionuț Urda cel mai bun tenisman din Bihor în 2010

Una dintre ultimele festivități care a avut loc în 2010 s-a desfășurat la Clubul Sportiv Voința Oradea. Mircea Drăgoi director al CS Voința a ținut să facă cunoscute numele primilor zece tenismeni legitimați la clubul orădean în acest an.

Astfel, după o analiză exactă a rezultatelor pe plan intern și internațional cel mai bun practicant al sportului alb în acest an a fost desemnat Ionuț Urda finalist al campionatelor naționale individuale ale categoriei 16 ani băieți, semifinalist la două turnee internaționale în Grecia și câștigător a șase turnee naționale.Orădeanul pregătit pe antrenorul Bogdan Sturzu speră ca la anul prestațiile lui să fie cel puțin la fel de bune ca și în anul precedent.

Poziția secundă în clasament a fost împărțită de Giulia Chirilov și Simina Bodea. Prima este pregătită de antrenorul Ionuț Hodișan și a reușit la categoria 18 ani fete să treacă mai multe tururi în calificările la turneele Futures dotate cu premii de peste 10.000 de dolari. De asemenea s-a remarcat la mai multe turnee de dublu la Budapesta și Beldrag făcând finală.

Simina Bodea pregătită de Mucenic Chirilov a reușit și ea unele rezultate remarcabile printre care câțtigarea unui turneu internațional și trimfarea în mai multe turnee naționale.

Dacă în 2010 seria rezultatelor pozitive a fost una foarte bună la nivelul junioarelor începând din 2011 mai multe tenismene de la Voința vor lua parte la concursuri de senioare unde sunt obligate să joace în compania unor adversare mult mai valoroase.

Primii trei tenismeni ai clubului au fost premiați cu câte un telefon mobil oferit de sponsorul Daniel Marian de la GSM Shop în semn de recunoaștere pentru rezultatele foarte bune.

Clasament:


1. Ionuţ Urda

2. Giulia Chirilov

2. Simina Bodea

4. Andreea Ionuţ

5. Nemes Nora

6. Andreea Silaghi

7. Giana Cormoş

8. Nemes Nimrod

9. Mihuţ Rareş

10. Rachil Farran

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult