Categorized | Sport

FC Bihor fără noutăți importante la reunire

În cursul dimineții de miercuri, 6 ianuarie 2011, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” jucătorii formației FC Bihor s-au reunit în perspectiva abordarii noului sezon competițional. În prima parte a programului, respectiv până sâmbăta, elevii antrenorului Gheorghe Ghiț vor efectua vizitele medicale, după care vor relua propriu-zis antrenamentele.

Până pe data de 23 ianuarie ei se vor pregăti pe plan local urmând ca, în perioada 24 ianiarie – 6 februarie, să se deplaseze pentru un cantonament în Ungaria, la Debrecen. În stagiul de pregătire centralizată orădenii au prevazute și trei jocuri de verificare, cu Gloria Arad, pe 27 ianuarie, Ujpest Doszja pe 29 ianuarie, şi cu Ferencvaros Budapesta, pe data de 5 februarie.

În afară de cele trei partide, FC Bihor mai are definitivate alte 3 jocuri amicale în această perioadă de pregătiri. Astfel, pe data de 12 februarie cu Honved Budapesta (înca se așteaptă confirmarea echipei maghiare, înca nu se știe locul de disputare), pe 16 februarie, cu Gaz Metan Medias, în deplasare și pe data de 26 februarie, la Oradea, cu Silvania Şimleul Silvaniei.

Pe lângă acestea, conducerea clubului mai preconizeaza alte două meciuri, pe datele de 2 şi 19 februarie, când, într-un joc, se așteaptă duelul cu echipa maghiară Debrecen, iar în celălalt riposta unei echipe ucraineene din Ujgorod.

Formația fanion a județului Bihor s-a despărțit în această iarnă și de următorii jucători: Ianciuk, Teghzes, Bujor, Toc, Copil, Negru şi Avramescu. Nici unul dintre ei nu va mai face parte din lotul grupării roș-albastre pentru retur.

La reunire a participat și noul președinte al clubului, Șerban Ovidiu Morcan, în vârstă de 28 de ani, cel care îl inlocuiește în funcție pe Ioan Lucian.

Șerban Ovidiu Morcan va avea la FC Bihor răspunderi economico-financiare, urmând a se ocupa şi de Centrul de Copii şi juniori.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult