Categorized | Sport

FC Bihor fără noutăți importante la reunire

În cursul dimineții de miercuri, 6 ianuarie 2011, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” jucătorii formației FC Bihor s-au reunit în perspectiva abordarii noului sezon competițional. În prima parte a programului, respectiv până sâmbăta, elevii antrenorului Gheorghe Ghiț vor efectua vizitele medicale, după care vor relua propriu-zis antrenamentele.

Până pe data de 23 ianuarie ei se vor pregăti pe plan local urmând ca, în perioada 24 ianiarie – 6 februarie, să se deplaseze pentru un cantonament în Ungaria, la Debrecen. În stagiul de pregătire centralizată orădenii au prevazute și trei jocuri de verificare, cu Gloria Arad, pe 27 ianuarie, Ujpest Doszja pe 29 ianuarie, şi cu Ferencvaros Budapesta, pe data de 5 februarie.

În afară de cele trei partide, FC Bihor mai are definitivate alte 3 jocuri amicale în această perioadă de pregătiri. Astfel, pe data de 12 februarie cu Honved Budapesta (înca se așteaptă confirmarea echipei maghiare, înca nu se știe locul de disputare), pe 16 februarie, cu Gaz Metan Medias, în deplasare și pe data de 26 februarie, la Oradea, cu Silvania Şimleul Silvaniei.

Pe lângă acestea, conducerea clubului mai preconizeaza alte două meciuri, pe datele de 2 şi 19 februarie, când, într-un joc, se așteaptă duelul cu echipa maghiară Debrecen, iar în celălalt riposta unei echipe ucraineene din Ujgorod.

Formația fanion a județului Bihor s-a despărțit în această iarnă și de următorii jucători: Ianciuk, Teghzes, Bujor, Toc, Copil, Negru şi Avramescu. Nici unul dintre ei nu va mai face parte din lotul grupării roș-albastre pentru retur.

La reunire a participat și noul președinte al clubului, Șerban Ovidiu Morcan, în vârstă de 28 de ani, cel care îl inlocuiește în funcție pe Ioan Lucian.

Șerban Ovidiu Morcan va avea la FC Bihor răspunderi economico-financiare, urmând a se ocupa şi de Centrul de Copii şi juniori.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult