Categorized | Social

Cseke Attila din nou în vizită la Oradea

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a făcut vineri o vizită la Oradea, cu scopul de a verifica modul în care s-au realizat investiţiile în spitalele preluate de municipalitate. În cadrul vizitei, Cseke Attila a inaugurat Centrul Regional Sud-Est European de Transfuzie şi Siguranţă Sanguină şi a anunţat că Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie se va comasa cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Ministrul a vizitat Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, Spitalul Clinic de Obstetrică – Ginecologie şi spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu”. Totodată, ministrul alături de primarul Ilie Bolojan, prefectul Gavrilă Ghilea, cei doi viceprimari ai oraşului şi alţi reprezentanţi ai instituţiilor locale au participat la inaugurarea Centrului Regional de Transfuzie şi Siguranţă Sanguină Oradea.

În jurul orei 14:00, într-o conferinţă de presă ţinută la sediul UDMR din Oradea, Cseke Attila a explicat că susţine autorităţile locale în ceea ce priveşte proiectul comasării celor două spitale întrucât acestea trebuie să aibă numărul de paturi necesar pentru a fi clasificate.

Proiectul privind fuzionarea celor două unităţi medicale urmează să intre în dezbatere în Consiliul Local al municipiului Oradea, pentru ca, după ce va fi aprobat, Ministerul Sănătăţii să iniţieze şi el o Hotărâre de Guvern cu privire la acesta.

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult