Categorized | Social

Cseke Attila din nou în vizită la Oradea

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a făcut vineri o vizită la Oradea, cu scopul de a verifica modul în care s-au realizat investiţiile în spitalele preluate de municipalitate. În cadrul vizitei, Cseke Attila a inaugurat Centrul Regional Sud-Est European de Transfuzie şi Siguranţă Sanguină şi a anunţat că Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie se va comasa cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Ministrul a vizitat Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, Spitalul Clinic de Obstetrică – Ginecologie şi spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu”. Totodată, ministrul alături de primarul Ilie Bolojan, prefectul Gavrilă Ghilea, cei doi viceprimari ai oraşului şi alţi reprezentanţi ai instituţiilor locale au participat la inaugurarea Centrului Regional de Transfuzie şi Siguranţă Sanguină Oradea.

În jurul orei 14:00, într-o conferinţă de presă ţinută la sediul UDMR din Oradea, Cseke Attila a explicat că susţine autorităţile locale în ceea ce priveşte proiectul comasării celor două spitale întrucât acestea trebuie să aibă numărul de paturi necesar pentru a fi clasificate.

Proiectul privind fuzionarea celor două unităţi medicale urmează să intre în dezbatere în Consiliul Local al municipiului Oradea, pentru ca, după ce va fi aprobat, Ministerul Sănătăţii să iniţieze şi el o Hotărâre de Guvern cu privire la acesta.

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult