Categorized | Cultură

Duminică, la Oradea, un concert de An Nou cu casa închisă

Filarmonica de Stat din Oradea a pus la punct ultimele pregătiri pentru spectacolul de An Nou care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. Programul concertului, unul extreme de variat pare că i-a cucerit pe orădeni care au luat cu asalt casa de bilete încă de anul trecut astfel că, în primele zile ale anului 2011 abia mai rămăseseră de vânzare câteva bilete.

Concertul de Anul Nou va fi diferit comparativ cu anii precedenţi, în centrul atenţiei aflându-se trei tenori: Cristian Mogoşan, Ovidiu Daniel şi Sorin Lupu, a căror  formare ţine de Academia de Muzică din Cluj. Programul va fi şi el extrem de variat, cuprinzând compoziţii de mare popularitate atât din literatura ariilor celebre din opere, operete, canzonete cât şi tradiţionalele compoziţii ale lui Johann Strauss.

„Cele mai multe bilete s-au vândut înainte de Revelion. Doar câteva au mai rămas pentru anul acesta. Domnul Manager a mers astăzi până la Casa de Cultură a Sindicatelor să vedem dacă mai putem pune nişte scaune pentru a mai oferi câteva locuri.

Spectacolul a fost destul de greu de organizat. Este complicat să îi prinzi pe toţi pentru că formează o echipă şi sunt foarte solicitaţi mai ales în această perioadă. Am dorit iniţial să facem două concerte dar abia am prins data aceasta de 9. Luni vor pleca deja în străinătate.

Vom încerca cu alt program să îi mai aducem şi altădată pentru că sunt foarte buni şi merită. Sper că şi acest program o să placă publicului. Foarte bun este şi dirijorul Cristi Sandu care a câştigat acum un concurs internaţional Jeuenesse musical, a luat premiul întâi”

a declarat, în exclusivitate pentru Oradea Press, directorul artistic al Filarmonicii de Stat, Corneliu Cristea.

Mai multe detalii găsiţi aici. Programul complet al concertului îl puteţi vizualiza dând click aici.

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult