Categorized | Sport

Raul Tudorică, pentru al treilea an, laureatul la CS Universitatea UAMT Agora

Dacă anul precedent l-am încheiat cu o serie de premieri la cele mai importante cluburi din județ, anul 2011 este deschis din nou de o astfel de manifestare. La fel ca la orice început de an cei de la clubul de karate CS Universitatea UAMT Agora Oradea au reușit să organizeze o festivitate deosebită.

Restaurantul „Intim” a fost gazda acestui eveniment cu mențiunea că s-a bucurat de o atenție desebită, atât din partea sportivilor cât și din cea a părinţilor acestora. Pavel Vancea președintele clubului bihorean, în calitate de gazdă, a avut ca invitați speciali pe Sorin Buhaș și Korodi Iosif director al Direcției pentru Tineret și Sport Bihor și respectiv inspactor, Ionel Bara președintel al Federației Internaționale de Karate Tradițional, Gheorghe Grădinaru președinte al Asocieției Sportul pentru toți precum și o serie de sponsori.

Festivitatea a fost deschisă cu un moment de reculegere în memoria celui care a fost Petre Tivadar un apropiat al clubului trecut în neființă.

După ce a făcut cunoscut un scurt bilanț al anului trecut care a numărat 39 de medalii la nivel național și 16 la nivel internațional, Pavel Vancea a fost mândru să anunțe că s-a câștigat prima medalie internațională la nivel de seniori după mulți ani.

Festivitatea a fost una în care elevii și-au respectat profesorul și fiecare s-a prezentat pentru a-și ridica premiul. Pentru al treilea an consecutiv karateka Raul Tudorică a fost desemnat cel mai bun sportiv. Acesta a fost urmat pe podium de Melania Mândru și Mirel Matei doi karateka de certă valoare.

Seara s-a încheiat într-o notă de relaxare cu povești de la diferite competiții care sua derelat de-a lungul anilor.

Clasament:


1.      Raul Tudorică

2.      Melania Mândru

3.      Mirel Matei

4.      Ionel Bara

5.      Alexandra Baba

6.      Bernath Csaba

7.      Andrei Moga

8.      Igor Goita

9.      Kalman Szabolcs

10. Ioana Tivadar

11. Zabiri Arask

12. Andrei Luca

13. Erik Higyed

14. Alexandru Baba

15. Kiraly Mark

16. Sacal Beata

17. Denis Andor

18. Carina Molnar

19. Paul Bondici

20. George Ristea, Dezsi Tamaș

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult