Categorized | Sport

Raul Tudorică, pentru al treilea an, laureatul la CS Universitatea UAMT Agora

Dacă anul precedent l-am încheiat cu o serie de premieri la cele mai importante cluburi din județ, anul 2011 este deschis din nou de o astfel de manifestare. La fel ca la orice început de an cei de la clubul de karate CS Universitatea UAMT Agora Oradea au reușit să organizeze o festivitate deosebită.

Restaurantul „Intim” a fost gazda acestui eveniment cu mențiunea că s-a bucurat de o atenție desebită, atât din partea sportivilor cât și din cea a părinţilor acestora. Pavel Vancea președintele clubului bihorean, în calitate de gazdă, a avut ca invitați speciali pe Sorin Buhaș și Korodi Iosif director al Direcției pentru Tineret și Sport Bihor și respectiv inspactor, Ionel Bara președintel al Federației Internaționale de Karate Tradițional, Gheorghe Grădinaru președinte al Asocieției Sportul pentru toți precum și o serie de sponsori.

Festivitatea a fost deschisă cu un moment de reculegere în memoria celui care a fost Petre Tivadar un apropiat al clubului trecut în neființă.

După ce a făcut cunoscut un scurt bilanț al anului trecut care a numărat 39 de medalii la nivel național și 16 la nivel internațional, Pavel Vancea a fost mândru să anunțe că s-a câștigat prima medalie internațională la nivel de seniori după mulți ani.

Festivitatea a fost una în care elevii și-au respectat profesorul și fiecare s-a prezentat pentru a-și ridica premiul. Pentru al treilea an consecutiv karateka Raul Tudorică a fost desemnat cel mai bun sportiv. Acesta a fost urmat pe podium de Melania Mândru și Mirel Matei doi karateka de certă valoare.

Seara s-a încheiat într-o notă de relaxare cu povești de la diferite competiții care sua derelat de-a lungul anilor.

Clasament:


1.      Raul Tudorică

2.      Melania Mândru

3.      Mirel Matei

4.      Ionel Bara

5.      Alexandra Baba

6.      Bernath Csaba

7.      Andrei Moga

8.      Igor Goita

9.      Kalman Szabolcs

10. Ioana Tivadar

11. Zabiri Arask

12. Andrei Luca

13. Erik Higyed

14. Alexandru Baba

15. Kiraly Mark

16. Sacal Beata

17. Denis Andor

18. Carina Molnar

19. Paul Bondici

20. George Ristea, Dezsi Tamaș

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult