Categorized | Social

FC Bihor a continuat acţiunea „Mai mult decât fotbal” la Tinca

În cadrul acţiunilor cuprinse în programul „Mai mult decât fotbal”,  componenţii echipei FC Bihor au vizitat sâmbătă, 8 ianuarie 2011, copiii de la centrele de recuperare şi plasament din Tinca, oferindu-le, cu acest prilej diferite cadouri, ce au constat în dulciuri, cărţi de colorat şi îmbrăcăminte.

În total au fost vizitate 5 locaţii unde sunt plasaţi copiii cu dizabilităţi şi orfanii din această comună. Prima descindere s-a produs la Căsuţa „Sf. Nicolae”, unde au fost cadorisiţi 8 copii cu dizabilităţi, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani. A urmat apoi Centrul de Plasament de tip familial „Casa Cireşarii”, unde se află 9 copii cu vârste cuprinse între 3 ani şi jumătate şi 22 de ani. Cea de-a treia locaţie vizitată a fost „Căsuţa Dalia”, cei 7 copii de la acest centru de plasament, cu vârste până în 18 ani, fiind de asemenea cadorisiţi de către jucătorii, antrenorii şi conducătorii clubului bihorean.

Alţi 7 copii cu vârste până în 18 ani au fost vizitaţi apoi la Centrul de Plasament cu Dizabilităţi nr. 5, „Modulul Iulia”, pentru ca ultima oprire înainte de Primărie să fie consemnată la Modulul (sau căsuţa) Speranţa al aceluiaşi Centru de Plasament cu Dizabilităţi nr. 5 al comunei Tinca.

Pe tot parcursul traseului componenţii clubului FC Bihor au fost însoţiţi de primarul comunei Tinca, Teodor Coste, care i-a invitat apoi la Primărie, unde jucătorii formaţiei orădene i-a oferit edilului o minge cu autografele tuturor fotbaliştilor şi şi-a făcut şi o poză de grup. Exceptându-i pe Fildan, Birtalan şi El Hadji (acesta din urmă fiind proaspăt căsătorit), la acţiune au participat toţi jucătorii legitimaţi la echipa mare a clubului.

Staff-ul tehnic a fost complet, atât Gheorghe Ghiţ, cât şi preparatorul fizic Marius Marinău, alături de Alin Iova, fiind prezenţi. De asemenea, şi conducerea administrativă a clubului a fost reprezentată prin Cătălin Sărmăşan şi noul preşedinte, Şerban Ovidiu Morcan, însoţiţi de organizatorul de competiţii, Doru Slatină.

„Prin acest gest al lor, componenţii clubului fanion de fotbal al judeţului au dorit să-şi aducă aminte şi de alţi semeni ai noştri, care, din păcate, trec prin greutăţi în viaţă, şi de ce nu, să sensibilizeze şi pe alţi şi să ofere un exemplu de generozitate”

se precizează într-un comunicat dat publicităţii de către reprezentanţii clubului FC Bihor.

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult