Categorized | Social

FC Bihor a continuat acţiunea „Mai mult decât fotbal” la Tinca

În cadrul acţiunilor cuprinse în programul „Mai mult decât fotbal”,  componenţii echipei FC Bihor au vizitat sâmbătă, 8 ianuarie 2011, copiii de la centrele de recuperare şi plasament din Tinca, oferindu-le, cu acest prilej diferite cadouri, ce au constat în dulciuri, cărţi de colorat şi îmbrăcăminte.

În total au fost vizitate 5 locaţii unde sunt plasaţi copiii cu dizabilităţi şi orfanii din această comună. Prima descindere s-a produs la Căsuţa „Sf. Nicolae”, unde au fost cadorisiţi 8 copii cu dizabilităţi, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani. A urmat apoi Centrul de Plasament de tip familial „Casa Cireşarii”, unde se află 9 copii cu vârste cuprinse între 3 ani şi jumătate şi 22 de ani. Cea de-a treia locaţie vizitată a fost „Căsuţa Dalia”, cei 7 copii de la acest centru de plasament, cu vârste până în 18 ani, fiind de asemenea cadorisiţi de către jucătorii, antrenorii şi conducătorii clubului bihorean.

Alţi 7 copii cu vârste până în 18 ani au fost vizitaţi apoi la Centrul de Plasament cu Dizabilităţi nr. 5, „Modulul Iulia”, pentru ca ultima oprire înainte de Primărie să fie consemnată la Modulul (sau căsuţa) Speranţa al aceluiaşi Centru de Plasament cu Dizabilităţi nr. 5 al comunei Tinca.

Pe tot parcursul traseului componenţii clubului FC Bihor au fost însoţiţi de primarul comunei Tinca, Teodor Coste, care i-a invitat apoi la Primărie, unde jucătorii formaţiei orădene i-a oferit edilului o minge cu autografele tuturor fotbaliştilor şi şi-a făcut şi o poză de grup. Exceptându-i pe Fildan, Birtalan şi El Hadji (acesta din urmă fiind proaspăt căsătorit), la acţiune au participat toţi jucătorii legitimaţi la echipa mare a clubului.

Staff-ul tehnic a fost complet, atât Gheorghe Ghiţ, cât şi preparatorul fizic Marius Marinău, alături de Alin Iova, fiind prezenţi. De asemenea, şi conducerea administrativă a clubului a fost reprezentată prin Cătălin Sărmăşan şi noul preşedinte, Şerban Ovidiu Morcan, însoţiţi de organizatorul de competiţii, Doru Slatină.

„Prin acest gest al lor, componenţii clubului fanion de fotbal al judeţului au dorit să-şi aducă aminte şi de alţi semeni ai noştri, care, din păcate, trec prin greutăţi în viaţă, şi de ce nu, să sensibilizeze şi pe alţi şi să ofere un exemplu de generozitate”

se precizează într-un comunicat dat publicităţii de către reprezentanţii clubului FC Bihor.

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult