Categorized | Social

Primăria construieşte o nouă grădiniţă în Oradea

Având în vedere că  în cartierul Nufărul sunt doar 3 grădiniţe iar acestea nu au o capacitate care să răspundă tuturor cererilor, municipalitatea a demarat în această săptămână lucrările pentru construirea unei noi grădiniţe.

Primăria Oradea a predat la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut, amplasamentul pentru construcţia noii grădiniţe în cartierul Nufărul, respectiv pe str. Liszt Ferenc, lângă actualul părculeţ. Lucrările au fost deja demarate, iar în acest moment are loc împrejmuirea terenului. Termenul de execuţie al lucrării este de 24 de luni, urmând ca lucrările să fie finalizate în luna decembrie 2012.

Grădiniţa va avea parter şi un etaj şi va cuprinde 6 grupe cu un total de 120 de locuri. Terenul pe care se construieşte grădiniţa va fi împărţit în 4 zone: aria construită – 1.186, 20 mp (aria desfăşurată este de 2.159, 14 mp), curte, zonă pentru activităţi sportive şi zonă verde.

Lucrarea este executată de S.C. Abed Nego S.R.L, valoarea contractului fiind de 3.197.750 lei.

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Primăria construieşte o nouă grădiniţă în Oradea”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] – Primaria Oradea face o noua Gradinita aici in Nufaru, pe str. Liszt Ferenc, langa parculet. [articol] […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult