Categorized | Social

Primăria construieşte o nouă grădiniţă în Oradea

Având în vedere că  în cartierul Nufărul sunt doar 3 grădiniţe iar acestea nu au o capacitate care să răspundă tuturor cererilor, municipalitatea a demarat în această săptămână lucrările pentru construirea unei noi grădiniţe.

Primăria Oradea a predat la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut, amplasamentul pentru construcţia noii grădiniţe în cartierul Nufărul, respectiv pe str. Liszt Ferenc, lângă actualul părculeţ. Lucrările au fost deja demarate, iar în acest moment are loc împrejmuirea terenului. Termenul de execuţie al lucrării este de 24 de luni, urmând ca lucrările să fie finalizate în luna decembrie 2012.

Grădiniţa va avea parter şi un etaj şi va cuprinde 6 grupe cu un total de 120 de locuri. Terenul pe care se construieşte grădiniţa va fi împărţit în 4 zone: aria construită – 1.186, 20 mp (aria desfăşurată este de 2.159, 14 mp), curte, zonă pentru activităţi sportive şi zonă verde.

Lucrarea este executată de S.C. Abed Nego S.R.L, valoarea contractului fiind de 3.197.750 lei.

This post was written by:

- who has written 4424 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Primăria construieşte o nouă grădiniţă în Oradea”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] – Primaria Oradea face o noua Gradinita aici in Nufaru, pe str. Liszt Ferenc, langa parculet. [articol] […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult