Categorized | Social

Micii astronomi orădeni sunt aşteptaţi în Orăşelul Copiilor

Clubul de Astronomie şi Ştiinţe Spaţiale din Orăşelul Copiilor îşi reia activitatea în anul 2011 cu o interesantă expunere despre „Viaţa în spaţiul cosmic”. Profesoara Valentina Matei, coordonatoarea Clubului, care a efectuat mai multe vizite la NASA, este decisă să transmită copiilor informaţiile necesare cu privire la condiţiile improprii de viaţă la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale.

Dacă planeta Pământ oferă toate ingredientele necesare supravieţuirii, fiind locul ideal pentru existenţa vieţii, nu acelaşi lucru se poate spune despre spaţiul cosmic în contextul vieţii omului. Pentru a face faţă cu brio condiţiilor improprii de pe Staţia Spaţială, astronauţii au nevoie să recreeze, în măsura posibilităţilor, un mediu natural de viaţă adaptat omului.

„Cum se poate face aceasta şi ce elemente sunt necesare pentru a trăi în spaţiul cosmic urmează să descoperiţi joi, 13 ianuarie 2011, la Orăşelul Copiilor, începând cu ora 17:00, la activitatea educativă pentru copii „Viaţa în spaţiul cosmic”. Accesul este liber şi gratuit pentru toţi copiii fascinaţi de cer şi interesaţi de ştiinţă”

se precizează într-un comunicat remis de administratorii Orăşelului Copiilor.

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult