Categorized | Sport

Optimism moderat înaintea returului pentru baschetbaliştii orădeni

Venit de doar un an și câteva luni antrenorul secției de baschet masculin a CSM Oradea, Cristian Achim s-a declarat foarte mulțumit după prima parte a campionatului. Ocupând un meritor loc 5 în clasament orădenii se află în fața unei noi provocări. De când au revenit în prima divizie, fiind al șaselea sezon consecutive, gruparea bihoreană are șansa de a prinde din nou play-off-ul.

Antrenorul Cristian Achim, care a fost recompensat de Federația Română de Baschet cu titlul de cel mai bun antrenor român al anului 2010, speră ca echipa sa va continua şi în retur evoluţiile bune din acest sezon.

„Am avut într-adevăr un tur bun de campionat. În orice caz, cred că suntem echipă cu cel mai bun raport între rezultate şi investiţiile făcute. Sunt mulţumit de evoluţiile jucătorilor noştri, consider că şi-au făcut datoria. Am avut rezultate bune, am reuşit să învingem echipe puternice, cu pretenţii din actuala ediţie”

a declarat antrenorul Cristian Achim.

În ceea ce privește partea a doua a campionatului tehnicianul orădean consideră însă că returul va fi cu mult mai dificil decât turul.

După părerea acestuia în retur vom exista partide mult mai dificile în deplasarile de la Asesoft Ploieşti, Gaz Metan Medias, Steaua, Atlassib Sibiu, BC Timişoara. Va fi mult mai dificil ca orădenii să reușească să aducă puncte dar ei vor încerca să rămână cel puțin la fel de buni ca șI în tur în jocurile de pe propriul teren.

„Va trebui să câştigăm meciurile care sunt de câștigat pe teren propriu, nu avem voie să pierdem mai mult de o partidă. Eu opinez că putem să ne atingem obiectivul la care năzuim cu toţii calificarea la turneul play-off”

a spunea antrenorul Cristian Achim.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult