Categorized | Sport

Optimism moderat înaintea returului pentru baschetbaliştii orădeni

Venit de doar un an și câteva luni antrenorul secției de baschet masculin a CSM Oradea, Cristian Achim s-a declarat foarte mulțumit după prima parte a campionatului. Ocupând un meritor loc 5 în clasament orădenii se află în fața unei noi provocări. De când au revenit în prima divizie, fiind al șaselea sezon consecutive, gruparea bihoreană are șansa de a prinde din nou play-off-ul.

Antrenorul Cristian Achim, care a fost recompensat de Federația Română de Baschet cu titlul de cel mai bun antrenor român al anului 2010, speră ca echipa sa va continua şi în retur evoluţiile bune din acest sezon.

„Am avut într-adevăr un tur bun de campionat. În orice caz, cred că suntem echipă cu cel mai bun raport între rezultate şi investiţiile făcute. Sunt mulţumit de evoluţiile jucătorilor noştri, consider că şi-au făcut datoria. Am avut rezultate bune, am reuşit să învingem echipe puternice, cu pretenţii din actuala ediţie”

a declarat antrenorul Cristian Achim.

În ceea ce privește partea a doua a campionatului tehnicianul orădean consideră însă că returul va fi cu mult mai dificil decât turul.

După părerea acestuia în retur vom exista partide mult mai dificile în deplasarile de la Asesoft Ploieşti, Gaz Metan Medias, Steaua, Atlassib Sibiu, BC Timişoara. Va fi mult mai dificil ca orădenii să reușească să aducă puncte dar ei vor încerca să rămână cel puțin la fel de buni ca șI în tur în jocurile de pe propriul teren.

„Va trebui să câştigăm meciurile care sunt de câștigat pe teren propriu, nu avem voie să pierdem mai mult de o partidă. Eu opinez că putem să ne atingem obiectivul la care năzuim cu toţii calificarea la turneul play-off”

a spunea antrenorul Cristian Achim.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4420 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult