Categorized | Sport

Șerban Morcan prezentat oficial în funcția de președinte al lui FC Bihor

După două săptămâni în care a ocupat funcția de președinte al celor de la FC Bihor, luând la cunoștință diferitele probleme cu care se confuntă clubul la ora actuală, Șerban Morcan a fost prezentat vineri, oficial în cadrul unei conferințe de presă.

Alături de acesta au mai fost prezenți în calitate de invitați Florin Birta președinte al CS Municipal Oradea și Cătălin Sărmășan președinte al CF Liberty Oradea cu atribuțiuni decisive la formația de seniori. De altfel cei trei fac parte din Adunarea Generală a Acționarilor (AGA), organizație care conduce destinele clubului roș-albastru, întâlnirea având loc imediat după o ședință a AGA.

În calitatea lui de președinte cu atribuții, în special la centru de copii și juniori, Șerban Morcan avea să declare că obiectivele lui principale sunt plata datoriilor către antrenori, plata datoriilor către furnizori dar și încercarea de a nu acumula datorii. Aceste obiective sunt tardive atâta timp cât bugetul fixat pentru sezonul 2010-2011 de către Consiuliul Local și Consiliul Județean este de 1.800.000 lei, sumă care trebuie gestionată cu mare atenție.

De menționat că, după ce a fost declanșată procedura de insolvență, FC Bihor a reușit să acumuleze din nou datorii de 900.000.000 lei. Aceste datorii au fost accumulate de către predecesorii actualei conduceri dar, ele tot trebuie plătite.

Vizibil afectat de importanța funcție pe care o are Șerban Morcan a ezitat să de-a unele răspunsuri la întrebările legate de noua organigramă, afirmând de multe ori că nu are nimic de comentat la deciziile luate.

A început curățenia de iarnă la FC Bihor: Tămaș, Zare, Naom și Lazăr pe liber


Cea mai importantă decizia luată de AGA în ședința de vineri 14 ianuarie a fost eliberarea din funcții a lui Vladimir Tămaș fost director sportiv, Ioan Zare organizator de competiții, Ioan Naom șeful centrului de copii și juniori dar și Ovidiu Lazăr antrenor.

Alături de aceștia patru care îşi vor înceta colaborarea cu FC Bihor, alți trei antrenori Lucian Ulici, Horică Rădulescu și Iosif Ghergely au situația neclară, posturile lor fiind reduse în urma unei testări teoretice. Trebuie spus faptul că acesta din urmă trece printr-o perioadă extrem de dificilă fiind internat în spital cu pericolul principal de a i se amputa piciorul.

Prima decizie importantă a fost numirea în funcția de șef al centrului de copii a lui Călin Cheregi unul dintre antrenorii noului val tânăr cu rezultate bune. De asemenea în cel mai scurt timp ceilalți antrenori rămași vor semna noi contracte cu clubul în condițiile în care salariul net va fi de 1.300 lei și vor lucra la două grupe de vârstă.

Amintim că majoritatea antrenorilor de la centru de copii și juniori nu și-a primit salariile de minimum șapte luni, fiecare dintre ei urmând a avea de primit cel puțin 10.000 de lei.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult