Categorized | Sport

De la FC Bihor au plecat șase jucători dar vor veni cel puțin patru

În aceste zile formația de fotbal FC Bihor Oradea participantă în Liga a II-a, Seria a II-a se pregătește pentru partea a doua a campionatului la baza proprie. Profitând de faptul că a fost prezent la conferința de presă, în calitate de președinte cu funcții depline, Cătălin Sărmășan a ținut să facă cunoscute şi cele mai noi informații din tabăra roș-albastră.

Astfel, după perioada din tur s-a decis să se renunțe la șase jucători Toc, Bujor, Copil, Negru, Ianciuk și Bartos. Față de actualul lot de jucători în viitorul apropiat vor mai fi achiziționaţi cel puțin patru fotbaliști dintre care se pare că doi străini, unul care activează în primul eșalon valoric al țării și unul din liga secundă. La capitolul plecări se pare că niciun jucător nu va mai părăsi echipa locală.

Bihorenii se pregătesc zilnic efectuând două antrenamente, unul la sală și celălalt în aer liber la baza propie. De asemenea în perioada 24 ianuarie – 3 februarie elevii antrenorului local Gheorghe Ghiț vor face deplasarea la Debrecen pentru un stagiu de pregătire centralizată.

Prioritar pentru actuala conducere a formației de seniori este prelungirea contractelor unora dintre jucători care se află în ultimele șase luni pentru a nu semna contracte cu alte formații.

Cătălin Sărmășan a făcut cunoscut și detaliile contractului semnat de cei de la CF Liberty cu FC Bihor, astfel în primul sezon respectiv 2010-2011 obiectivul este clasarea pe unul dintre primele cinci locuri ale clasamentului iar în cel de-al doilea sezon 2011-2012 promovarea în Liga I-a.

Deocamdată orădenii și-au îndeplinit obiectivul ei aflându-se la finele turului pe poziția a treia în clasamentul seriei a II-a a ligii a II-a cu șanse reale de a promova în primul eșalon.

Doar prin intermediul site-ului nostru www.oradeapress.ro vă veți informa prompt și corect cu privire la toate noutăţile din tabăra roș-albastră.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult