Categorized | Sport

De la FC Bihor au plecat șase jucători dar vor veni cel puțin patru

În aceste zile formația de fotbal FC Bihor Oradea participantă în Liga a II-a, Seria a II-a se pregătește pentru partea a doua a campionatului la baza proprie. Profitând de faptul că a fost prezent la conferința de presă, în calitate de președinte cu funcții depline, Cătălin Sărmășan a ținut să facă cunoscute şi cele mai noi informații din tabăra roș-albastră.

Astfel, după perioada din tur s-a decis să se renunțe la șase jucători Toc, Bujor, Copil, Negru, Ianciuk și Bartos. Față de actualul lot de jucători în viitorul apropiat vor mai fi achiziționaţi cel puțin patru fotbaliști dintre care se pare că doi străini, unul care activează în primul eșalon valoric al țării și unul din liga secundă. La capitolul plecări se pare că niciun jucător nu va mai părăsi echipa locală.

Bihorenii se pregătesc zilnic efectuând două antrenamente, unul la sală și celălalt în aer liber la baza propie. De asemenea în perioada 24 ianuarie – 3 februarie elevii antrenorului local Gheorghe Ghiț vor face deplasarea la Debrecen pentru un stagiu de pregătire centralizată.

Prioritar pentru actuala conducere a formației de seniori este prelungirea contractelor unora dintre jucători care se află în ultimele șase luni pentru a nu semna contracte cu alte formații.

Cătălin Sărmășan a făcut cunoscut și detaliile contractului semnat de cei de la CF Liberty cu FC Bihor, astfel în primul sezon respectiv 2010-2011 obiectivul este clasarea pe unul dintre primele cinci locuri ale clasamentului iar în cel de-al doilea sezon 2011-2012 promovarea în Liga I-a.

Deocamdată orădenii și-au îndeplinit obiectivul ei aflându-se la finele turului pe poziția a treia în clasamentul seriei a II-a a ligii a II-a cu șanse reale de a promova în primul eșalon.

Doar prin intermediul site-ului nostru www.oradeapress.ro vă veți informa prompt și corect cu privire la toate noutăţile din tabăra roș-albastră.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult