Categorized | Social

Ilie Bolojan ghid pentru 100 de elevi belgieni

Primarul Ilie Bolojan s-a întâlnit vineri, 14 ianuarie 2011, în Sala Mare a Primăriei cu 100 de elevi belgieni, aflaţi în vizită la Primăria Oradea cu ocazia derulării proiectului „Noile tehnologii şi impactul lor asupra comportamentului omului modern”.

Proiectul este derulat de Colegiul Naţional Emanuil Gojdu şi Colegiul Naţional Mihai Eminescu împreună cu Institutul Saint-Rock din Theux, Belgia. Profesorii coordonatori ai proiectului sunt: Tifor Dorel, Mircea Livia de la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, Varga Crinela de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu şi Christian Jacqnemin de la Institutul Saint- Rock.

În cadrul întâlnirii, primarul Ilie Bolojan le-a vorbit elevilor despre instituţia Primăriei Oradea, depre structura Consiliului Local, despre relaţia municipalităţii cu şcolile, despre activitatea sportivă din Oradea, dar şi despre proiectele pe care le are municipalitatea.

În această săptămână cele două colegii orădene, partenere în proiect au organizat ateliere de lucru cu diverse teme, cum ar fi supravegherea video şi impactul asupra comportamentului uman sau reţelele de socializare. Totodată, s-au organizat ateliere de prezentare a României, a judeţului Bihor, dar şi a municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult