Categorized | Social

Ilie Bolojan ghid pentru 100 de elevi belgieni

Primarul Ilie Bolojan s-a întâlnit vineri, 14 ianuarie 2011, în Sala Mare a Primăriei cu 100 de elevi belgieni, aflaţi în vizită la Primăria Oradea cu ocazia derulării proiectului „Noile tehnologii şi impactul lor asupra comportamentului omului modern”.

Proiectul este derulat de Colegiul Naţional Emanuil Gojdu şi Colegiul Naţional Mihai Eminescu împreună cu Institutul Saint-Rock din Theux, Belgia. Profesorii coordonatori ai proiectului sunt: Tifor Dorel, Mircea Livia de la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, Varga Crinela de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu şi Christian Jacqnemin de la Institutul Saint- Rock.

În cadrul întâlnirii, primarul Ilie Bolojan le-a vorbit elevilor despre instituţia Primăriei Oradea, depre structura Consiliului Local, despre relaţia municipalităţii cu şcolile, despre activitatea sportivă din Oradea, dar şi despre proiectele pe care le are municipalitatea.

În această săptămână cele două colegii orădene, partenere în proiect au organizat ateliere de lucru cu diverse teme, cum ar fi supravegherea video şi impactul asupra comportamentului uman sau reţelele de socializare. Totodată, s-au organizat ateliere de prezentare a României, a judeţului Bihor, dar şi a municipiului Oradea.

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult